Floortje (12 jaar) in

Corona, hoe zit het?

ik had een klein vraagje
mijn ouders zijn gescheiden en ik ben nu bij mijn moeder maar mag ik dan nog wel naar mijn vader i.v.m. het Corona virus?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MelissaManon Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Melissa

Hey lieve Floortje, Wat goed dat je ons hebt gevonden en dat je je vraag hier op het forum stelt! Wat een toestand het met dat corona virus! Ik vind het ook allemaal maar lastig en kan me voorstellen dat het wat vragen op roept net zoals bij jou. In principe is Nederland niet in lock down, wat betekent dat je gewoon nog over straat mag en dus ook gewoon naar je vader toe kan ondanks het corona virus. Het is wel belangrijk om te kijken naar de gezondheid van jullie allemaal in het gezin. Als jij of iemand klachten… Lees verder »

Manon

Hey lieve Floortje, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat een goede vraag van jou! In Nederland hoeven we gelukkig nog niet opgesloten in ons huis te zitten, dus je kan gewoon nog over straat en dus kan je ook naar je vader. Ik weet natuurlijk alleen niet of je vader tijd heeft, omdat hij misschien nu thuis moet werken. Of misschien werkt je vader zelfs in de zorg en moet hij extra werken. Dit zou je dus het allerbeste gewoon aan je ouders kunnen vragen! Je zou bijvoorbeeld even naar je vader kunnen bellen of een… Lees verder »