Maud (10 jaar) in

Controle gevoel

beste ouders ik heb ook gescheiden ouders en ze hebben allebij een nieuwe vriend en vriendin ik heb er heel veel moeite mee omdat ik heb een soort controle gevoel en ik vind het niet fijn als zij met z’n twee in een kamer zitten zo onprettig maar ik heb met mijn vader en moeder afspraken gemaakt waar we ons allebij fijn bij voelen daardoor gaat het al een stuk makelijker als jullie nog tips hebben hoor ik het graag

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hannah
7 maanden geleden

Hallo Maud, wat goed dat je ons een berichtje hebt gestuurd!   Ik denk dat veel kinderen van gescheiden ouders zich kunnen herkennen in je verhaal, het is altijd wennen als je ouders een nieuwe partner hebben. Toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg vond ik het eerst ook apart om hun samen te zien. Als ze dan hand in hand liepen of elkaar kuste vond ik dat heel ongemakkelijk. Gelukkig gebeurden dat niet te veel, ik denk dat mijn moeder ook wel wist hoe het voor mij en mijn zusje was. Op een gegeven moment was ik er wel… Lees verder »

Melissa
7 maanden geleden

Hey lieve Maud, Wat goed dat je ons hebt gevonden en dat je je verhaal hier deelt op het forum. Je schrijft dat je het niet fijn vind wanneer je ouders met hun nieuwe vriend en vriendin samen in een kamer zitten. Ik vond het in het begin ook vervelend om mijn moeder met mijn stiefvader te zien knus op de bank, voor mij klopt dat gevoel gewoon niet dat mijn moeder dit deed met iemand anders dan mijn vader. Daarin herken ik jouw gevoel en ik denk dat andere kinderen dat ook zo ervaren. Je schrijft ook dat je… Lees verder »

Lotte
7 maanden geleden

Lieve Maud, Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat fijn en knap dat je je verhaal hier deelt! Je schrijft dat je er veel moeite mee hebt dat je beide ouders een nieuwe vriend en vriendin hebben. Dat kan ik me goed voorstellen! Mijn vader heeft na de scheiding meerdere relaties gehad en dus steeds een nieuwe vriendin, dat vond ik ook heel lastig. Ik vond het vooral heel moeilijk om steeds weer aan een nieuwe situatie te moeten wennen; een onbekende vrouw, een onbekend huis. Daar had ik best veel tijd voor nodig. De laatste vriendin (en nu… Lees verder »