LilaLola (11 jaar) in

Contact met vader

hoi ik ben LilaLola🙋🏼. ik ben 11,5 jaar oud mijn ouders zijn al bijna 11 jaar gescheiden. mijn echte vader zit non-stop op de boot echt stom ik heb nog maar een jaar of 2 contact. en hij reageert niet op mijn mail’s het voelt net of hij me weer in de steek laat want tot mijn 9 de had ik geen contact met hem. want hij lied mij toen in de steek toen ik 9 was moest ik naar een speciaal huis voor kinderen met gescheiden ouders waar je je vader of moeder dan ziet daar werd ik super moe van. dus ik wilde der uiteindelijk niet meer heen ik was al 3 keer verhuist hij vond het wel goed en nu zit zijn nieuwe vrouw te zeuren dat ik te ver weg woon. ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
groetjes LilaLola

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
LilaLola
LilaLola
6 maanden geleden

hoi Sanne ik heb al aan mijn vader laten weten dat ik het niet leuk vind wat hij doet ik vond het heel spannend om mijn verhaal te delen ik heb zeker iets aan jou tip!!

groetjes LilaLola

Sanne
6 maanden geleden

Hoi lieve LilaLola, Wat dapper van jou dat jij jouw verhaal durft te delen! Je geeft aan dat jij je in de steek gelaten voelt en weinig contact met je vader hebt, ik kan me goed voorstellen dat dit een hele vervelende situatie is voor jou. Ik herken mezelf wel een beetje in jouw verhaal, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 1 jaar oud was en ook ik heb een tijd geen contact gehad met mijn vader. Als ik hem mailde om wat af te spreken dan reageerde hij soms niet of pas veel te laat waardoor we elkaar bijna… Lees verder »

LilaLola
LilaLola
6 maanden geleden

heel erg bedankt Manon!! ik kan zelf niets van de scheiding herinneren! want toen was ik 1 jaar oud. ik had mezelf ook al op gegeven voor een buddy. heel erg bedankt voor je tip!!!

Manon
6 maanden geleden

Hey lieve LilaLola, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat jij je verhaal durft te delen. Wat een vervelende situatie. Ik herken het ook wel een beetje. Mijn vader heeft een lange tijd ook geen moeite gedaan om contact te zoeken met mij. Ik stuurde hem dan appjes maar hij reageerde vaak erg kortaf. Ik heb toen een gesprek met hem gehad dat ik dat erg vervelend vond en dat ik daar verdrietig van werd. Nu doet hij iets meer zijn best, maar nog altijd ben ik degene die het meeste contact met hem zoek.… Lees verder »