Anoniem (13 jaar) in

Contact houden

Mijn ouders zijn lang gescheiden en mijn broer woont bij mijn vader binnenkort ga ik naar mijn broer maar ik ben bang dat hij geen contact wil met ons ( want hij wou vroeger na een jaar weer treug naar me vader ) dus hoe kan ik hem toch overtuigen (ik wil niet dwingen ) om toch met ons contact te houden en helaas wonen ze wel in het buitenland

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Goedendag Anoniem, Dankjewel voor je berichtje. Het is moeilijk om te schatten of iemand geen contact meer wil. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld teruggetrokken, maar willen nog contact. Weer anderen zijn juist spraakzaam, maar willen juist geen contact. Je kan dus het best aan hem vragen wat hij wilt. Als hij nu geen contact wil bijvoorbeeld, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat hij nooit meer contact wil. Hij kan het ook maar tijdelijk hebben en dat hij in de toekomst wel weer contact wil wanneer hij er klaar voor is. Als je met hem in gesprek gaat en hem… Lees verder »

Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Beste anoniem, Bedankt voor je berichtje! Je mag hier altijd inderdaad gerust om hulp of advies vragen, daar zijn we voor;-) Spannend voor jou/jullie, zeker omdat het zo lang geleden is dat je je broer voor het laatst hebt gezien. Ik denk dat je je niet teveel zorgen moet maken. Het zal vooral een mooie (en vast en zeker ook een gezellige) dag worden. Een fijne ontmoeting! Je broer heeft toen ook bewust een keuze gemaakt waar hij wilde zijn, net als. Ik denk dat je niet bang hoeft te zijn dat hij je niet mag of ‘boos’ reageert. Hij… Lees verder »