Daniël (17) in

Co-ouderschap na mijn 18e

Hoooi allemaal!
Mag ik zelf bepalen bij wie ik het liefst ben vanaf mijn 18e of staat het co-ouderschap dan nog vast?
Ik wil namelijk ietsjes meer bij mijn vader kunnen zijn, omdat ik dat gewoon fijner vindt, even rust, weg bij het gezeur en geklaag van mijn zus, fijne omgeving, etc.
Maar ik weet niet zeker hoe het co-ouderschap eruit ziet na mijn 18e!
Groetjes,
Daniël

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolien
26 dagen geleden

Hey Daniël, Wat goed dat je deze vraag op het Forum stelt! Ik werd naarmate ik ouder werd het steeds heen en weer reizen een beetje zat, en wilde daarom graag wat meer bij mijn moeder zijn. Als je 18 bent mag je dat inderdaad in principe zelf bepalen, al hebben je ouders natuurlijk ook nog wel iets te zeggen als je nog thuis woont. Ik heb zelf dan ook niet gezegd ‘ik ga vanaf nu minder naar mijn vader, ik ben 18 dus ik mag dat zelf besluiten’, maar ik ben zelf het gesprek aan gegaan met mijn vader… Lees verder »

Anne Jo
Anne Jo
1 maand geleden

Hoi Daniël, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en je vraag hier stelt! Toen ik zelf 18 was, voelde ik eindelijk de vrijheid om mijn vader op te zoeken die ik al 6 jaar niet had gezien. Ik zat toen al op kamers, dus het was voor mij wat makkelijker om zelf te bepalen waar ik wanneer was. Voor jou is dat iets anders, omdat je nog wel bij allebei je ouders woont. Vanaf 18 jaar mag je inderdaad zelf bepalen waar je woont en wanneer je naar wie toe gaat Wel is het voor iedereen fijn om… Lees verder »