() in

Cadeau vader

Hi!

Mijn vader is sinds kort getrouwd met mijn stiefmoeder. Ik kan het niet goed met haar vinden. Wij (mijn broertjes en ik, en haar kinderen) zijn dan ook niet uitgenodigd voor de bruiloft. Mijn vader weet ook dat ik er niet gelukkig mee ben, maar ik ga er niet tegenin o.i.d. Ik gun hem zijn geluk.
Nu wordt hij in december 50. Mijn vader en stiefmoeder houden een groot feest. Deels omdat mijn vader 50 wordt, deels voor de bruiloft. Dit omdat ze wisten, dat als ze een feest zouden geven voor alleen de bruiloft, dat er verschillende mensen niet zouden komen. Nu zit ik met het cadeau. Het is mijn vaders verjaardag, en ik wil hem een leuk cadeau geven, maar vind het lastig wat voor cadeau ik moet geven. Gericht aan hem, om zijn 50ste verjaardag, of gericht aan hun beide?
De reden waarom ik niet goed met mijn stiefmoeder kan, is omdat ik van mening ben dat zij mijn vader op een negatieve manier veranderd heeft. Ze kan erg zeuren over dingen, terwijl mijn vader altijd een erg positieve man was. Daarnaast vind ze het ook erg als ik er ben, dat merk ik aan haar gedrag. Ze maakt dan opmerkingen zoals: ‘Dit is ons enige avondje samen’, en ‘we gaan vroeg naar bed.’ En dat terwijl ik er ongeveer 1 keer in de maand een paar uurtjes ben. Dit vind ik ook lastig.

Ik zou graag jullie advies horen, met name wat ik aan moet met het cadeau :).

Liefs, Laura

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments