M (13 jaar) in

Brief aan rechter

Hey allemaal,
ik ben dus van plan om een brief naar de rechter te schrijven alleen zie ik echt nergens een adres. Dus iemand die het misschien al heeft gedaan of weet waar ik hem naartoe kan sturen, laat alsjeblieft even achter. Dankjewel!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ponylover
3 dagen geleden

voor mij ook alsjeblieft, ik wil ook een brief schrijven aan de rechter

Mirthe
10 dagen geleden

hey m,
ik weet hoe het voeld. ik heb het ook moeten doen. bij mij werdt het via de advocaat van mijn moeder geregeld, dus veel weet ik er ook niet van. succes nog!
liefs Mirthe

M
M
12 dagen geleden

Hey,

Ik heb eigenlijk al een brief geschreven. Ik wil graag naar mijn vader toe maar mijn moeder werk alles tegen en dit is letterlijk t enige wat ik nog kan doen.
Maar ik kan dus nergens op internet het adres vinden dus ik dacht ik vraag het hier 😉

Kevin
12 dagen geleden

Hi lieve M, Welkom bij Villa Pinedo! Fijn dat je de weg naar ons forum hebt gevonden. Wil je ons vertellen waarom je de rechter een brief gaat sturen? Heel dapper dat je dat gaat doen, hoor! Topper! 😉 Zelf heb ik in verband met de scheiding nooit met een rechter te maken gehad. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was en toen ik 12 werd, heb ik niet echt iets mee gedaan. Ik weet dus niet precies hoe het werkt, maar ik heb wel even wat opgezocht. Op deze site is er bijvoorbeeld meer informatie te vinden: https://www.rechtspraak.nl/Onderwerpen/Echtscheiding/Paginas/echtscheiding-met-kinderen.aspx… Lees verder »