sander (Ouder dan 24) in

Boven 18?

zijn er ook jongeren van zo boven de 18 van wie de ouders toen pas gingen scheiden zo ja hoe ging je daar toen mee om? ben zelf 25 en mijn ouders gaan nu scheiden.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
sander
sander
9 jaren geleden

hoi m ik zie je berichtje nu pas. je zal vast nu verder zijn met je ouders en misschien woon je al niet meer thuis? me ouders zijn nu 9 weken uit elkaar en aangezien ik nog niet aan een woning kan komen woon ik nog in het ouderlijk huis bij 1 van me ouders vreselijk iets elke x komt alles weer naar boven en nog zit je tussen je ouders in om dat nog niet alles rond is. heerlijk een bestemming onbekend eigenlijk een onbewoond eiland een half jaar rust zou er zo voor tekenen. ja vervelend dat het… Lees verder »

M
M
9 jaren geleden

Wow, wat is dit allemaal herkenbaar.. Ik ben zelf 24 en mijn ouders hebben eindelijk de beslissing genomen om uit elkaar te gaan.. Mijn vader is al 6 jaar ernstig psychisch ziek, het trekt een zware wissel op het gezin. Aan de ene kant ben ik blij dat er een beslissing is, aan de andere kant.. Ben ik degene met een goed salaris terwijl mijn vader een uitkering heeft, mijn moeder werkt ook maar minder dan mij. Er wordt nu van mij verwacht dat ik de financiele plek inneem van mijn vader, in bijvoorbeeld de hypotheek of (als het huis… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hoi Sander, Klaas, Allereerst voor jullie allebei sterkte! Ik herken mezelf in zowel de vraag als verhaal (als reactie op de vraag). Helaas heb ik 2x een scheiding meegemaakt: de 1e toen ik 2 jaar was en de 2e toen ik 21 was. De gevolgen van dit alles heb ik laatst van me afgeschreven, zie het gedicht “Eilandjes” op dit forum. Als klein kind weet je vaak niet beter en denk je dat het zo “normaal” is. Toch krijg je alles mee en pas je je automatisch aan. Het nare is dat de gevolgen pas op latere leeftijd naar voren… Lees verder »

sander
sander
9 jaren geleden

hoi klaas bedankt voor je berichtje. klopt inderdaad ik denk ook dat als je ouder bent moeilijker ook omdat je inderdaad zelf de keuzes mag maken en ook om dat je zelf dus midden in het leven staat. ik hoop dat je ooit nog is de kans krijgt om met je vader te praten.sander

Klaas
Klaas
9 jaren geleden

Hi Sander, Mijn ouders zijn 2,5jr geleden op mijn 20e uit elkaar gegaan. Ik vind dat nog steeds erg moeilijk. Omdat ik de oudste ben, heeft mijn moeder het idee dat ze alles bij mij kwijt kan. Alle nare verhalen over mijn vader, de ruzies, en haar zorgen en problemen worden aan mij verteld. Af en toe voel ik mij de ouder van het gezin. Raak ook steeds meer geirriteerd met mijn moeder, dat ze alles deelt. Dit wil je als kind niet horen. Dit neem ik mijn vader kwalijk. Hij is vertrokken en de reden dat mijn moeder nu… Lees verder »

Marsha
Marsha
9 jaren geleden

Hi Sander,

Je berichtje is ook geplaatst op Facebook dus daar kan je ook reacties verwachten: https://www.facebook.com/VillaPinedo

Groetjes Marsha