Skip to content
anoniem (15 jaar) in

Boos op mij

hoi, ik ben een meisje van 15 jaar. Mijn ouder zijn sinds een paar maanden met ruzie uit elkaar gegaan. Mijn moeder heeft een nieuwe vriend en mijn vader ziet ook iemand. Ik vind de scheiding zelf niet zo erg, ik vind het erg dat ik uit mijn oude huis weg moest. Ik heb mijn hele school verpest door de scheiding en ik ben er heel ongelukkig door geworden. Ik heb altijd ruzie met mijn vader en ik doe nooit iets goed. Ik heb het afgekapt met een jongen omdat ik aan mezelf wilde denken en nu zijn allemaal mensen boos op mij. Wat moet ik doen om gelukkiger te worden?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JanneDieuwertjeMerijn Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Janne

Hallo lieve anoniem, Wat ontzettend goed dat je ons forum hebt gevonden! En wat een lastige situatie! Je vraagt wat je moet doen om gelukkiger te worden. Dat is een goede vraag! Ik zal je wat tips proberen te geven die mij enorm hebben geholpen. Om te beginnen las ik dat je het lastig vond dat je uit je oude huis weg moest door de scheiding. Dit moest ik ook. Ik heb hier ook heel lang moeite mee gehad. De kopers van ons huis hadden hun telefoonnummer gegeven. Ik kan ze dus altijd appen of ik even langs mag komen.… Lees verder »

Dieuwertje

Hoi! Wat fijn dat je je vraag hier op het forum hebt gesteld! Ik begrijp heel goed hoe je je voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden kreeg mijn moeder meteen een nieuwe vriend waar wij bij moesten gaan wonen. Ik vond de hele situatie heel erg vervelend en bij mij ging het ook helemaal fout met mijn school! Ik had bijna elke dag ruzie met mijn moeder vanwege de scheiding. Ik denk dat heel veel kinderen zich na de scheiding even ongelukkig voelen! Heb je het hier wel eens met iemand over gehad, bijvoorbeeld met je moeder of een tante… Lees verder »

Merijn
Merijn

ik heb zelf ook dat probleem en ik snap dat je denkt dat het voor jouw de scheiding niet zo erg kan aanvoelen maar dat doet het zeker wel zoals je al zei ben je daardoor slechter gaan doen op school (ik ben zelf blijven zitten in de 1ste klas omdat ik mijn aandacht bij de scheiding had en niet bij school) maar je zal je moeder of vader moeten uitleggen dat je jezelf op nummer 1 stelt en wat ik het fijnst vindt is om heeeel vroeg op te staan rond 5:30 en dan de bus te pakken naar… Lees verder »