Elin (11 jaar) in

Boos op mezelf

ik heb soms dat ik denk dat ik een K*T WIJF ben ( maar dat is niet zo )ik heb ook het gevoel alsof ik moet kiezen bijvoorbeeld ‘s ochtends wil ik dan bij mama zitten maar papa word dan verdrietig. mijn ouders zijn nog niet uit elkaar maar we weten het wel. ik heb een gevoel wat ik niet weet wat het is. ik ben boos op mezelf en ik weet ook niet waarom.
HELP

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaEvelien Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Samantha

Lieve Elin, Wat dapper dat je ons hier om advies komt vragen. Vervelend om te lezen dat je je zo voelt zeg! Ik herken het gevoel wat je beschrijft wel, dus ik kan me goed voorstellen hoe je je nu voelt. Ik zie dat iemand anders al als tip heeft gegeven om het filmpje van ‘niet jouw taak’ te kijken, en dat vind ik een hele goede tip. Wat zij zegt klopt helemaal. Dat jouw ouders niet meer gelukkig zijn met elkaar, betekent niet dat jij niet gelukkig mag zijn met allebei. Jij hoeft niet te kiezen tussen je ouders,… Lees verder »

Evelien
Evelien

Lieve Elin, Wat knap dat je jouw verhaal deelt op het forum! Wel vervelend dat je hiermee rondloopt zeg.. Ik herken jouw verhaal best goed. Toen mijn ouders gingen scheiden, moest mama altijd huilen als ik bij papa zat en werd papa boos als ik bij mama zat. Ik voelde me daarom ook vaak schuldig, en wist niet meer goed wat ik moest kiezen. Ik wil aan jou meegeven dat het NIET jouw taak is om ervoor te zorgen dat je ouders gelukkig zijn. Dit kun je ook zien in deze animatie, kijk daar eens naar! 🙂 https://www.villapinedo.nl/blog/filmpjes/animatie-niet-jouw-taak/ Ik hoop… Lees verder »