Stacy (15) in

Boos en kwaad

Hallo!
Mijn ouders zijn gescheiden sinds dat ik 9 ben mijn vader heeft dingen gedaan waardoor ik geen contact meer met hem heb. Nu zo sinds een jaartje hebben we weer contact maar ik ben nog steeds zo boos en kwaad dat ik geen 10 minuten met hem samen kan zijn of ik ontplof. Is er hier iemand die er ook ervaring mee heeft of ligt dat gewoon aan mij?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Alina
2 jaren geleden

Het meid
Ik begrijp hoe je je voelt ik heb ook al lang geen contact meer met mijn vader. Bij de gedachte van hem of als ik hem per ongeluk tegen kom is het precies alsof ik een ontploffende bom word. Het ligt echt niet aan jou.

Anne
2 jaren geleden

Hi lieve Stacy, Wat een moeilijke, maar ook herkenbare situatie zit jij in, zeg! En wat heb je het goed beschreven, je gevoel herkennen is al stap 1 van eraan werken . Dit wordt een lang antwoord, omdat ik het zo herkenbaar vind, en het voor mij zoveel heeft veranderd in hoe ik met mijn eigen grenzen omga. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 was, maar toen mijn vader nog een keer ging scheiden toen ik 19 was, kwam er van alles op tafel, ook van de eerste scheiding. Wat was ik tóén boos! Ik heb het contact met… Lees verder »

Nina
2 jaren geleden

Hoi Stacy, allereerst; een hele dikke virtuele knuffel voor jou! Ik kan me voorstellen dat je hiermee zit. Ik vind het super dapper van jou, ondanks de dingen die zijn gebeurd, dat je het contact met je vader probeert op te pakken. En ik denk dat het helemaal niet gek is dat je allerlei verschillende gevoelens en emoties ervaart. Als er dingen tussen jullie zijn gebeurd en er is een tijdje geen contact geweest, dan is alles natuurlijk niet 1x weer koek en ei. Dat is een proces met ups en downs. Dat ligt zeker niet aan jou. Ik heb… Lees verder »

Stacy
2 jaren geleden
Reply to  Nina

Hoii, Bedankt voor je reactie! En ja ik heb ook een uitlaat klep! Ik doe al 6 jaar kickboksen nu dus als alles even niet mee zit ga ik gewoon lekker naar de gym en dan maak ik mijn hoofd gewoon helemaal tot rust! Maar….. Ik heb ook een tijd gehad dat ik mijn gedachten teveel wou gaan ontvluchten en iedere dag 3 uur aan het trainen was en toen was mijn lichaam gewoon helemaal op en had ik zeker 3 blessures per week Dus dat was ook niet altijd even handig Maar nu gaat dat allemaal wel redelijk! Groetjes… Lees verder »

Isa
Isa
2 jaren geleden

Hi Stacy, Wat goed dat je je vraag hier stelt op het forum! Wat vervelend om te horen dat het nu even niet zo lekker loopt tussen je vader en jou. Ik kan mij goed voorstellen dat dat moeilijk is voor je! Allereerst wil ik wel even zeggen dat dit niet aan jou ligt, de hele situatie van scheiding en de eventuele gebeurtenissen is ook niet niks. Het is logisch dat dit erg moeilijk voor je is en dit veel emoties bij je oproept. Maak je zelf dus geen verwijten dat dit aan jou ligt. Ik herken wel de moeilijke… Lees verder »