xxdantjeexx (11 jaar) in

Boos

heyy allemaal,
gister kwam mijn vader naar mijn nieuwe huis. hij zei dat mijn moeder iets voor 1 keer had afgesproken met hem terwijl het voor altijd was, maar dat had ze dus al vaker gedaan daar was mijn vader boos om. Hij zij ook dat als we bij hem waren dat we niet naar onze sporten mochten! en dat als we niet vrijdag om de week stipt om 6 uur bij hem zouden zijn dat hij er niet zou zijn. daar maak ik me erg gote zorgen om! IK dacht dat hij zichzelf zou vermoorden omdat hij dat a een keer eerder had gezegd.
zoals je leest heb ik hart tips nodig.

xxjes van xxdantjeexx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
xxdantjeexx
xxdantjeexx
10 jaren geleden

hoii,

ik wil wel met mijn vader praten,, maar ik durf het niet. dat klinkt mischien gek maar het is zo. hij is nooit rustig en zowat altijd boos. mijn moeder weet hoe ik me voel

doei xxjes van xxdantjeexx

Simon
Simon
10 jaren geleden

Hey Dantje,

Wat vervelend allemaal!
Heb je wel eens geprobeerd om aan je ouders te vertellen wat jij ervan vind en hoe jij je erbij voelt?
Veel ouders weten niet helemaal wat hun kinderen meemaken, dus moeten we dat aan hun vertellen!
Als je het niet durft te zeggen kan je je ouders ook een briefje schrijven!

Succes!

Liefs,

Simon

Floor
Floor
10 jaren geleden

Hi xxDantjeexx 🙂 Jeetje, volgens mij maak je je vet veel zorgen om je vader? En ondertussen weet je even niet wat er gaat gebeuren. Kan je misschien iemand vertellen over je vader, misschien je moeder of je juf? Het is wel fijn om iemand in vertrouwen te nemen zodat jij kan vertellen wat je dwars zit. Heb je ook wel ’s geprobeerd om met je vader te praten als hij zich rustig voelt en niet boos is? Misschien kan je hem vertellen hoe het voor jou is als hij zo doet. Je kan natuurlijk ons laten weten hoe het… Lees verder »