Anoniem (14 jaar) in

Boeken verhuizen

hoi, ik vind het moeilijk om telkens al mijn boeken te verhuizen, hoe moet ik dat doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
15 dagen geleden

Heel erg bedankt voor dit!!

Sangita
16 dagen geleden

Lieve anoniem, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Ik kan mij goed voorstellen hoe vervelend het is om al je spullen steeds van de ene ouder naar de andere ouder mee te nemen. Ik heb dit ook een tijdje gehad en ik vergat altijd de helft van mijn spullen. Lisa geeft een mooie tip over het 2e setje boeken die je eventueel voor kunt leggen op school. Je kunt ook vragen of er idd online mogelijkheden zijn. Als ik één van mijn boeken vergeten was dan vroeg ik ook weleens of een klasgenoot een foto kon maken van de… Lees verder »

Last edited 16 dagen geleden by Sangita
Aura
17 dagen geleden

Ik begrijp het. Goed dat je bent gekomen naar villa pinedo. Vraag aan je vriendinnen of zou je willen helpen met je boeken sjouwen, als hij niet al te veel hebben.

Lisa
18 dagen geleden

Lieve Anoniem, Welkom bij Villa Pinedo, fijn dat je de weg naar het forum hebt gevonden. Ik kan goed begrijpen dat het lastig is om steeds je boeken te verhuizen. Dat was bij mij ook een gedoe, gelukkig hoefde ik nooit al mijn boeken mee te zeulen. Daarbij wegen die boeken ook niets haha. Is er een mogelijkheid om via school een 2e set boeken te krijgen die je bij een van je ouders kan leggen? Dan hoef je alleen je schriften en werkboeken mee te nemen. Maar dan is het gewicht van je tekstboeken al weg. Anders kun je… Lees verder »