CD (0 jaar) in

Blijft moeilijk

heey, ik weet allemaal niet meer wat ik moet doen! m’n ouders zijn nu al een jaar lang bezig om de scheiding rond te krijgen! mijn moeder is sinds december 2014 uit huis gegaan om “de rust te bewaren” voor ons. (mijn broertje(14) en ik). nu ook na een jaar heeft mijn vriend het uitgemaakt. dit vond ik echt heel erg. maar we hebben tegen elkaar gezegd dat we vrienden blijven. alleen merk ik daar nu nog weinig van wat ik ook best snap want het is net 2weken uit. nu zou je denken dat ik vast nog wel vriendinnen heb maar nee m’n vriendinnen laten mij helemaal zitten en lopen achter mijn ex vriend aan. ze hebben mij laten vallen. gelukkig zit ik in mijn examen jaar en hoef ik nog maar een paar keer naar school toe, maar toch het blijft moeilijk. door al het gedoe wordt het mij allemaal een beetje te veel m’n ouders die scheiden, m’n vriendinnen die me laten vallen, en dat t uit is met m’n vriend wat ik nu steeds minder erg begin te vinden. en m’n moeder die mij al een aantal keer uit haar huis heeft gestuurd en mij ook al een aantal keren trut heeft genoemd. dit doet mij zoveel pijn!!! maar ondanks dat probeer ik contact te blijven houden om daar voor nu 1x in de week te blijven eten. maar zelfs dat vind ik soms te veel. want iedere keer gebeurd er wel weer iets. stomme opmerking of juist totale stilte. ik weet niet meer wat ik hier mee moet. ik wil mijn diploma dit jaar halen maar weet ook niet meer of dat gaat lukken. ik sta 4 onvoldoendes. maar ik blijf doorgaan en zet alle zijlen bij heb nu 3x in de week 2uur studiebegeleiding in de hoop dat dat helpt. we gaan d’r voor om t te halen ik ben en blijf een doorzetter wat d’r ook gebeurd al gaat het soms niet helemaal goed! m’n boertje en ik hebben we een beter band nu sinds dit gedoe.
ben blij dat ik hier even m’n verhaal kwijt kon dat heb ik soms nodig nu al helemaal want m’n vriendinnen ben ik kwijt. maar zo zie je maar dat het geen echte vriendinnen zijn want die zouden je gesteund hebben.

XXX CD

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag CD, Bedankt voor het delen van je verhaal met ons. Het is wel een aangrijpend verhaal zeg. Het lijkt alsof het ene na het ander gebeurd. Vaak wordt er wel gezegd dat mensen vrienden blijven na een relatie gehad te hebben, maar dat blijkt toch lastiger dan dat ze dachten. In het begin lukt het nog zowiezo niet. Geef het tijd. Als jullie nog gevoelens hebben voor elkaar dan wordt het ook moeilijk. Maar ik hoop dat het jullie wel zal lukken. Gaat het op dit moment beter met je dan toen het uit ging? Helaas leren mensen pas… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste CD, Wat een vervelende situatie voor jou zeg. Ik snap heel goed dat je even in een flinke dip zit en niet begrijpt dat er zoveel negatieve dingen achter elkaar gebeuren. Ik heb ook zo’n periode gehad, nu ongeveer vier jaar geleden. Ik ben weliswaar een man/jongen, maar geloof me: ook bij jongens kan een vriendschap soms ineens heel anders uitpakken dan dat je had verwacht. Ik had een vriend waar ik echt alles mee deelde en waar ik bijna elke dag nog even mee ging chillen, bij een van ons thuis. Maar later bleek het niet zo’n echte… Lees verder »