Bijbaantje

hoi. ik ben 13 jasr, en nu mag ik een bijbaantje nemen van mama, ik mag bij hetzelfde bedrijf gaan werken als mijn broer. maar ik mag dat niet van mijn vader. wat moet ik nu doen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaDolores Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Samantha

Hoi lieve Teun, Wat goed dat je ons hier om advies komt vragen zeg. Je schrijft dat je nu 13 bent en een bijbaantje mag. Ik kan me goed voorstellen dat je dat graag wilt, eigen geld verdienen. Ik mocht dat ook rond die leeftijd, dat kan ik me nog wel herinneren. Ik weet ook nog dat het in het begin wel lastig was, omdat ik daardoor dan mijn vader minder vaak kon zien (ik was vaak in het weekend bij hem, en werken was ook vaak in het weekend). Maar na even puzzelen zijn we er samen wel uit… Lees verder »

Dolores
Dolores

Hey lieve Teun,
Wat fijn dat je hier een berichtje achterlaat en wat jammer dat je geen bijbaantje van je vader mag hebben. Heb je hem al gevraagd waarom? Je kan hem uitleggen dat je graag het baantje wilt en waarom. Of kan mama met papa praten? Ik heb hier zelf geen ervaring mee omdat ik eigenlijk altijd wel zulke dingen mocht doen, maar ik weet wel dat je met praten het verst komt. Misschien kan zelfs je broer papa vertellen wat voor leuk baantje het is en je vader zo een beetje geruststellen.

Ik wens je alle geluk toe!

Liefs, Dolores