Anoniem (13) in

Bij wie wil ik wonen?

Mijn ouders zijn een maand uit elkaar maar we hebben nog maar een huis en ik weet niet bij hoeveel dagen ik bij wie wil wonen en zou graag willen weten wat andere kinderen fijn vinden en waarom?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimia
7 dagen geleden

Hoi! Ik vind het heel jammer dat je ouders gescheiden zijn. Die van mij zijn ook gescheiden dus ik weet hoe je je voelt. Nou ik vind het prettiger om bij me vader te zijn dus ik zit nu te kijken om bij hem te wonen. Mijn advies is om eerst te kijken bij wie je je prettiger, veiliger en leuker vind. Dan ga je kijken waarom vind ik het bij die ouder leuker dan bij de ander? En dan zal ik of een gesprek aan gaan met de ouder waar je wilt wonen en dan met de gene met… Lees verder »

Anoniem
4 dagen geleden
Reply to  Anonimia

Bedankt voor je reactie

Berber
7 dagen geleden

Heyhey, Wat een schrik en grote verandering dat je ouders uit elkaar zijn gegaan. Hoe is je woonsituatie nu? Wonen jullie nog samen in een huis voor nu of gaat de ouder om en om weg? Wat knap dat je nadenkt over wat een fijne verdeling voor jou zou zijn, maar ook niet gek dat je daar niet meteen een antwoord op hebt! Je reikt uit naar de kinderen om je heen en dat is heel goed, zo sta je er niet alleen in en ben je hopelijk zekerder van je besluit. Mijn naam is Berber en ik ben nu… Lees verder »

Anoniem
6 dagen geleden
Reply to  Berber

Heel erg bedankt voor je reactie

Evi
Evi
7 dagen geleden

Lieve anoniem, Wat stoer dat jij een berichtje op het forum hebt geplaatst! Het lijkt mij ook heel lastig om te beslissen welke dagen van de week je bij welke ouder wil wonen. Heb je het hier al met jouw ouders over gehad? Of mag je dit helemaal zelf beslissen? Toen mijn ouders uit elkaar gingen ging ik in het begin om het weekend naar mijn vader en de rest van de week woonde ik bij mijn moeder. Maar iedereen doet dit natuurlijk op zijn eigen manier, dus kies vooral lekker wat goed voelt voor jou! Heel veel succes en… Lees verder »

Anoniem
6 dagen geleden
Reply to  Evi

Dankjewel