charlie (12) in

Bij wie kan ik terecht?

ik heb gescheiden ouders die allebei heel verschillend zijn. ik voel dat de spanning de laatste tijd heel erg oploopt tussen hun en dat ik daar last van heb. we gaan verhuizen, mijn vader in mijn moeders huis en mijn moeder naar haar oude huis. mijn vader moet mijn moeder dus uitkopen. mijn moeder is een stewardess dus die heel weinig duidelijk van wanneer ze wel en niet thuis is. dat maakt het met verhuizen voor beide ouders dus lastig. mijn vader kan moeilijk plannen omdat hij niet ver van tevoren weet wanneer hij mij en mijn zus in huis heeft. er is bij de verhuizing van mijn moeder veel gedoe met kamers en de onderburen. ik voel dat ik daar te veel in word betrokken terwijl ik erg weinig mee kan. ik durf dat niet zo goed te zeggen omdat mijn moeder tegen een burn-out aan zit, en ik dan het gevoel heb dat ik haar tot last ben. ik zit de laatste tijd niet zo lekker in mijn vel, en ik vind het moeilijk omdat ik eigenlijk niemand heb aan wie ik het kwijt kan. mijn vader is vreemd gegaan op mijn moeder, dus het stukje vertrouwen is bij hem ver weg. daarom wil ik ben liever niks vertellen. bij mijn moeder ben ik bang dat ik haar tot last ben, en mijn zus heeft weinig tijd vanwege school. ik heb ook nog een stiefvader, stiefzus en stiefbroer waar ik ook nog veel rekening mee moet houden. het word me allemaal veel te veel en ik weet niet goed wie ik wat moet vertellen en wie niet. ik praat nu met een cjg coach die me villa pinedo heeft toegewezen, en tot nu toe bevalt het goed. x

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
15 dagen geleden

Hey Charlie, Als ik jouw verhaal lees, krijg ik een beetje kippenvel, omdat ik bijna hetzelfde heb ervaren. Allereerst wil ik je een hele dikke digitale knuffel geven. ❤️ Mijn vader is ook vreemd gegaan, mijn moeder was na de scheiding niet zo stabiel, ik had het idee dat ik veel voor haar moest zorgen en ik had het idee dat ik alles alleen moest doen. Als ik je berichtje lees, is het allemaal iets te veel. En ik vind het knap dat je dat doorhebt en het is heel goed dat je daarom naar Villa Pinedo bent gekomen. Dat… Lees verder »

Marleen
16 dagen geleden

Hey Charlie! Wat vervelend dat je zoveel chaos en spanning voelt thuis en dat je niet goed weet wat je met je zorgen en emoties kan doen. Ik herken dat wel. Het contact met mijn vader verloopt niet soepel en mijn moeder heeft soms zoveel op haar bordje dat mijn emoties haar soms te veel zijn. Het heeft mij geholpen om op school met mijn mentor te praten, fijn dat jij nu ook een coach via school hebt! Daarbij heb ik heel vaak stukjes geschreven. Dat kon over van alles zijn. Dingen van school waar ik onrustig over was of… Lees verder »