Kiki (11 jaar) in

Bij wie het meest?

Heyy allemaal, ik ben vaak verdrietig omdat ik mijn vader/moeder mis. ik woon zelf in Veghel en mijn vader in Eindhoven😱 dat is best ver rijden, en hij is er niet snel voor mij al ik bij mama ben. maar als ik bij hem ben mis ik hem niet.🤗 mijn vraag is: Bij wie zijn jullie het meest?🤔

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MelissaZaraSimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Melissa

Hey Kiki, Wat vervelend dat jij je vaak verdrietig voelt, omdat je je vader of moeder mist. Het is inderdaad ook best een stuk rijden tussen de huizen van jou ouders, wat het natuurlijk lastig kan maken om hen te zien wanneer je een van je ouders mist. Ik miste mijn ouders ook als ik bij de ander was, omdat ik hen dan niet kon zien. Voor mij hielp het dat ik met hen kon bellen wanneer ik ze misten of kon facetimen/skype zo kan je ook echt elkaars gezicht zien. Misschien helpt dat voor jou ook? Op je vraag… Lees verder »

Zara

Hi Kiki, Wat goed dat je een vraag stelt hier op het forum en wat vervelend dat je zo vaak verdrietig bent omdat jij je vader of moeder mist. Ik herken dat heel goed. Net zoals jouw vader, woonde mijn moeder ook ver rijden bij mij vandaag. Super vervelend want ik zag haar maar 1x per week en om het weekend. Ik miste mijn moeder heel erg. Wat bij mij heel erg hielp toen was met mijn moeder bellen in de avond voor het slapen gaan. Misschien helpt dat voor jou ook? Je vraagt bij wie ik het meeste ben!… Lees verder »

Simone

Lieve Kiki, Wat knap van jou om je verhaal en vraag hier op het forum te delen. Wat vervelend om te horen dat je vaak verdrietig bent omdat je een van je beide ouders moet missen. Mijn ouders zijn al een hele poos gescheiden, toen ik 7 jaar was. Ik ben toen bij mijn moeder gaan wonen. Om het weekend ging ik naar mijn vader en van woensdag op donderdag sliep ik ook altijd bij mijn vader. Ik misten ook altijd een van mijn ouders wanneer ik bij de andere oudere was. Gelukkig kon ik daar altijd goed met mijn… Lees verder »