Lisa (15) in

Bij mijn vader

Mijn ouders zijn al 2 jaar gescheiden ik zag mijn vader eerst weinig maar ik vond dat nooit zo erg. Nu hebben mijn ouders allebei een vast huis en ga ik nog steeds niet vaak naar mijn vader, ik vind dit echter helemaal niet erg. Want wanneer ik bij mijn vader ben voel ik me gewoon niet fijn. Ik heb het idee alsof ik niet kan zeggen wat ik wil zeggen omdat het hem toch niet boeit en ik vind dat hij op alles zo negatief reageert. Toch moet ik soms naar mijn vader, omdat mijn moeder voor werk vaak meerdere dagen in het buitenland is. Als ik bij mijn vader ben wil ik gewoon niks liever dan meteen weer naar mijn moeder. Wat moet ik doen?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AnneSamanthasimone Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne

Hallo Lisa, Bedankt voor je bericht en dit is heel herkenbaar voor mij. Ik voelde mij ook nooit op mijn gemak bij mijn vader. Uiteindelijk heb ik dit ook duidelijk gemaakt en hoefde ik niet meer naar hem toe. Dit was een enorme opluchting voor mij. Misschien kun je ook eens het gesprek met hem aangaan hierover en zeggen wat je voelt en denkt. Misschien is hij zich dan ook weer een stuk bewuster van zijn gedrag en probeert hier verandering in te krijgen. Als dit niet het geval is dan zou ik je moeder wel duidelijk maken dat je… Lees verder »

Samantha

Lieve Lisa, Wat goed dat je je verhaal hier met ons deelt zeg. Vervelend om te lezen dat je het bij je vader niet naar je zin hebt en dat je het idee hebt dat het hem allemaal niet boeit en hij op alles negatief reageert. Heb je er al weleens met hem over geprobeerd te praten? Ik denk dat dat best wel eens zou kunnen helpen. Het kan namelijk zo zijn, dat jouw vader helemaal niet express zo reageert, en dat hij ook niet door heeft hoe het op jou overkomt. Door er samen over te praten wordt hij… Lees verder »

simone

Lieve Lisa, Bedankt voor het delen van jou verhaal hier op het forum. Wat vervelend dat jij je niet fijn voelt bij je vader. Het lijkt me lastig als je niet kan zeggen wat je wil zeggen en dat jij het idee hebt dat het hem niks boeit. Zou het misschien een idee zijn om een keer een brief aan je vader te schrijven omdat je praten met hem niet zo fijn vindt? Hierin kan je dan alles opschrijven wat je graag tegen hem zou willen zeggen. En praat je er daarnaast wel eens met mensen over in je omgeving.… Lees verder »