jetske (9 jaar) in

Bij elkaar

lieve pap en mam ik wil jullie iets vertellen. Mijn zussen en ik willen niet dat jullie gescheiden zijn. jullie zijn al 4 en een half jaar gescheiden. daarom wil ik liever dat jullie weer bij elkaar wonen. je kent dat gevoel toch geen jetske of ja maar. klaar je snapt het hoe dat voelt, niet leuk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beau
Beau
9 jaren geleden

Hey Jetske, Dankjewel voor je berichtje. Het is absoluut niet leuk als je ouders uit elkaar gaan, weet ik ook uit eigen ervaring. Ondanks dat het even geleden is dat jullie ouders gescheiden zijn, denk ik dat het nog steeds heel goed kan zijn om je ouders te laten weten hoe jullie je voelen. Net zoals Evi zegt, zou je op die manier misschien iets kunnen bedenken om je fijner te voelen. Je zou ze ook dit berichtje kunnen sturen en dan vragen of je ouders iets terug willen schrijven. Met eerlijk en open zijn naar je ouders kom je… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi jetske, Wat een lief berichtje van jou en je zussen. Ik denk dat heel veel andere kinderen en jongeren zich erin zouden kunnen vinden. Dat onze ouders gewoon bij elkaar zouden zijn en dat we niet al die vervelende dingen horen, de ruzies en discussies. Soms gaat het alleen niet meer tussen onze ouders, om wat voor reden dan ook. Dan besluiten zij om niet meer samen te zijn. Al is dat voor ons kinderen niet altijd te begrijpen en soms lastig te accepteren. We moeten het er maar mee doen helaas. Ik snap dat jullie het niet leuk… Lees verder »

meisje
meisje
9 jaren geleden

lieve jetske

ik snap dat je het niet leuk vind dat je ouders gescheiden zijn maar jij kan daar niks aan doen … je kan het ook leuk zien je krijgt twee huizen je verjaardag twee keer dus veel cadeaus en twee keer op vakantie . probeer er met je ouders over te praten hoe jeje voelt

dikke knuffel

merel. ps vergeet niet dat allebij je ouders heel veel van je houden xx