Annoniempjee, Annoniempjee (11, 11) in “Mijn (stief)ouders

Betrapt

Hoi ik zit ergens mee namenlijk mijn stiefvader en me moeder hadden seks en ik had hun betrapt hebben jullie tips waardoor ik er niet steeds aan denk ?

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra
Sandra

Hoihoi Annoniempjee, Dat is best wel gek om mee te maken, goed dat je dit op het forum durft te vertellen! Ik heb het zelf ook een keertje meegemaakt en dat vond ik ZO raar. Ik was iets jonger toen dan jij nu bent, maar toch! Ik wilde er toen ook liever niet meer aan denken en toen heb ik iets bedacht. Ik weet niet of je er iets aan hebt en het is misschien een beetje gek, maar ik heb er gewoon een andere gedachte van gemaakt. Ik zei tegen mezelf: ze waren gewoon aan het dansen. Telkens als… Lees verder »

Leeftijd
22
Luna
Luna

Hoi anoniem, Ik snap wel dat je geschrokken bent toen je je ouders betrapte. Maar ik denk dat je ouders er ook van zijn geschrokken, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je dat zag gebeuren. Maar je hoeft je niet schuldig te voelen. Je moeder en stiefvader houden van elkaar en dan is het best normaal dat ze met elkaar vrijen, dit doen ze omdat ze het allebei leuk vinden. Als je er elke keer aan terug moet denken dan helpt het om even afleiding te zoeken, ga bijvoorbeeld een spelletje doen of kleuren of lekker buiten spelen.… Lees verder »

Laila
Laila

Lieve annoniempje, Wat een rotsituatie! Ik heb dit helaas ook wel eens gehad toen ik nog een stuk jonger was, maar daar word je natuurlijk helemaal niet blij van. Het heeft uiteraard even tijd nodig om dit beeld helemaal uit te wissen (dat gaat misschien wel nooit helemaal weg, maar ooit zal je het niet meer zo erg vinden). Wat misschien kan helpen is om het er met je moeder over te hebben, voor haar moet dit natuurlijk ook wel ongemakkelijk zijn geweest, en misschien als jullie er over gesproken hebben ligt er wat minder druk op en kan je… Lees verder »

Leeftijd
24
Anne
Anne

Hallo,

Bedankt voor je bericht. Dit is een zeer stomme ervaring en heb ik met mijn eigen ouders ook 1x mee gemaakt.
Het beste is om afleiding te zoeken met bijvoorbeeld muziek of iets leuks doen. Dat heb ik toen ook gedaan en heeft goed geholpen.
Het is vervelend om zoiets van je eigen moeder mee te krijgen, maar verder ook niets ernstigs. Voor mij was het toen ook onaangenaam maar ik dacht bij mij zelf ‘dit is beter dan ruzie’.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Leeftijd
23