Niek (12 jaar) in

Bemoeien

mijn stief vader is echt een klootzak want hij moet zich altijd overal mee bemoeien ik heb al een jaar ruzie met hem. mijn moeder zegt dat ik me niet moet aanstellen maar hij weet het ook altijd beter.
wat moet ik doen om hem uit huis te krijgen

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
catlynNicoleRosakaylee Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
catlyn
catlyn

lieve Niek,
liefde maakt blind, dus als je ma echt heel verliefd op hem is denk ik dat het heel moeilijk is voor haar om zijn slechte gedrag te aanvaarden en onder ogen te komen.
het is altijd naar als je niet met je stiefouder(s) om kan gaan. Praat je op het moment met iemand?
ik denk niet dat er heel snel iets gaat veranderen aan de situatie maar als je misschien met iemand van je eigen leeftijd praat of ongeveer jouw leeftijd, dan lucht dat misschien ook op!
je kunt mij altijd berichten!

mvg,
Catlyn Rose

Nicole
Nicole

Lieve Niek, Super goed dat je hier je verhaal met ons deelt! Ik begrijp uit jouw verhaal dat de situatie rondom je stiefvader je erg hoog zit, dat kan ik goed begrijpen als hij zichzelf continu met jou bemoeid. Jouw verhaal is ontzettend herkenbaar voor me, ik heb zelf ook een stiefvader die zich veel met mij bemoeid. Ik vind dat helemaal niet fijn en ik wil ook niet dat hij de baas speelt over mij. Ik heb erg lang met dit vervelende gevoel rondgelopen, ik wist niet wat ik ermee moest doen en hoe ik het kon oplossen. Ik… Lees verder »

Rosa
Rosa

Beste Niek, Dankjewel dat je je bericht hier deelt op het forum! Heel vervelend dat het zo stroef gaat tussen jou en je stiefvader: ik weet 100% zeker dat er veel zijn hier op het forum die je in je bericht herkennen: ik in ieder geval. Ik kan me herinneren dat ik het heel erg irritant vond dat mijn stiefvader altijd alles beter leek te weten. Wij woonden 4 jaar lang bij hem in huis en ik vond het af en toe verschrikkelijk. Mijn moeder wilde geen ruzie met hem of überhaupt confrontatie en nam het niet voor me op.… Lees verder »

kaylee
kaylee

Lieve niek, wat fijn dat jij jouw vraag met ons wilt delen en hier durft te stellen. wat vervelend om te lezen dat je al zolang ruzie met hem hebt. ik heb vroeger heel veel ruzie gehad met mijn stiefmoeder, zij moest ook altijd overal op reageren en dat vond ik ook erg vervelend. het voelde dan net of mijn vader alleen maar naar haar luisterde en niet naar mij waardoor ik mij veel vaker af ging zonderen in huis en veel meer buiten was. wat ik toen destijds heb gedaan is gewoon eigenlijk heel veel erover gepraat met mijn… Lees verder »