Bram (13) in

Behoorlijk lastig voor me

Mn ouders maken alleen maar ruzie en het is behoorlijk lastig voor me en op school loopt het ook niet meer zo fijn. Heeft er iemand tips.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
2 jaren geleden

Lieve Bram, Wat een rotsituatie! Ik herken het heel goed, als je ouders ruziemaken waar jij bij bent, dan kan dat heel veel pijn doen. Ik was zelf 7 toen mijn ouders gingen scheiden. Daarvoor maakten ze heel veel ruzie, maar dat deden ze dan ’s avonds, als mijn broertje en ik al in bed lagen. Overdag zeiden ze dan vaak niks of weinig tegen elkaar, en dan schoven ze de “echte” ruzie voor zich uit totdat wij naar boven waren. Dan was het vaak echt knallende ruzie. Zoals Nina ook al zegt, heb ik ook wel eens gedacht dat… Lees verder »

Nina
2 jaren geleden

Hoi Bram, ik ben Nina! Wat lastig lijkt het me dat je ouders zo veel ruzie maken. Zijn jouw ouders nog bij elkaar of zijn ze gescheiden? Het is natuurlijk heel vervelend en niet de bedoeling als het hierdoor op school minder goed gaat. Weten ze dit op school? Mijn ouders maakten ook heel veel ruzie toen ze nog bij elkaar waren. Ik voelde me dan altijd een beetje bang en verdrietig. Vaak heb ik gedacht; ik ga nu naar beneden en zeggen dat ze moeten stoppen met ruzie maken! Maar dat heb ik nooit gedurfd en ik denk dat… Lees verder »