Eva (10) in

Bang voor wat er nog gaat komen

Hey ik ben Eva en ik ben 10 jaar oud. Mijn ouders zijn nu zo’n 4 maanden uit elkaar. Dat vind ik nog niet echt lang. Maar mijn moeder heeft vandaag is een relatie begonnen met iemand die ze nog maar 2 keer heeft gezien. Ik ken hem totaal niet en ik vind het nogal eng. Mijn vader heeft ondertussen een oogje op de moeder van een van mijn beste vriendinnen! En straks is ze misschien niet mijn beste vriendin maar mijn stiefzus! Ik ben nogal bang voor wat er nog gaat komen. Hebben jullie nog tips? Groetjes Eva

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CristelAnique Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Cristel

Hoi Eva! Ik begrijp dat je bang bent wat er nog allemaal gaat komen nu je ouders net gescheiden zijn en je moeder en vader beginnen aan nieuwe relaties. Het liefst had ik eigenlijk mijn ouders bij elkaar of was ik samen met mijn broertje bij 1 van mijn ouders. Ik vond het heerlijk om in een weekend met mijn broertje en vader naar de speeltuin te gaan, samen te koken of een film te kijken. Ik vond het zelf erg wennen toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg. Mijn vader kreeg toen minder aandacht voor mijn broertje en mij.… Lees verder »

Anique

Lieve Eva, Dankjewel voor je berichtje! Goed dat je het forum hebt gevonden en je verhaal met ons wilt delen. Vier maanden is inderdaad nog niet heel lang, dus het is helemaal niet gek als je vindt dat het een beetje snel gaat. Dat je het eng vindt dat je moeder een nieuwe vriend heeft en je vader een oogje heeft op iemand herken ik wel, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 was en mijn vader had ook best wel snel een nieuwe vriendin. Dit vond ik best eng en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten.… Lees verder »