Danick (11) in

Bang voor vader

Ik ben tijdens de zomervakantie voor het laatst bij mijn vader geweest. Ik heb toen na 2 weken vakantie daar huilend opgebeld naar mijn moeder. Die heeft mijn toen opgehaald. Ik was een pizza aan het eten, en die vond ik te pittig. En mijn vader werd daar heel boos om. Mijn vader schreeuwde in mijn gezicht en dat vond ik niet fijn. Mijn vader scheld mij ook weleens uit voor kut kind. En mijn stiefmoeder is daar heel onaardig. En ik ben bang om daar weer heen te gaan. Mijn vader heeft me ook niet meer gebeld sinds de zomervakantie.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
2 jaren geleden

Hoi Danick
Wat naar voor je zeg ik was ook bang voor mijn moeder die kon soms ook wel eens naar doen wat ik dan altijd deed is er over praten met mijn andere moeder die begreep de situatie wel
Misschien kan jij dat ook eens doen
Begrijpt je moeder je wel?

Danick
2 jaren geleden
Reply to  Anoniem

Hoi,

Ook naar voor jou zeg, dat je dat mee hebt gemaakt met je moeder. Ik kan gelukkig goed met mijn moeder praten en ze begrijpt me wel.
Groetjes Danick

V.
V.
2 jaren geleden

Hoi Danick, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden om deze vraag te stellen Jeetje wat vervelend om te horen dat je vader boos wordt, in je gezicht schreeuwt en je ook weleens uitscheld voor kut kind! Weet dat dit niet ligt aan jou!!! Gelukkig is je moeder je komen halen. Hoe is de band met je moeder? En dan nog een vraag. Wat zou jij zelf graag willen in de omgang? Wat zou voor jou de ideale situatie zijn? Ik vind het zelf altijd heel fijn om met anderen te praten over de situatie. Dan lucht het een… Lees verder »

Danick
2 jaren geleden
Reply to  V.

Hoi V,

Gelukkig heb ik een hele goeie band met mijn moeder. En ik kan goed met haar praten.
Een ideale situatie zou zijn dat mijn vader en zijn vriendin normaal tegen mij doen.
Ik ga kijken voor een buddy, bedankt voor je tips.
Groetjes Danick

Lotte
2 jaren geleden

Hee Danick, wat ontzettend dapper dat jij op dit forum je vraag stelt. Het is niet niks om je zo naar te voelen bij één van je ouders. Heb je wel is met je moeder besproken dat je het spannend vind bij je vader? Misschien kan ze meedenken over hoe nu verder. Ik heb mijzelf ook lange tijd niet fijn gevoeld bij mijn vader. Ik heb samen met mijn moeder en vader toen afgesproken dat het beter was voor mij om even niet naar mijn vader te gaan. Mijn vader vond dat lastig, maar we hebben het toch zo gedaan… Lees verder »

Danick
2 jaren geleden
Reply to  Lotte

Hoi Lotte,
Ook vervelend dat dit jou is overkomen. Ik heb dit al meerdere keren besproken met mijn moeder, maar bedankt voor je tip.
Groetjes Danick.

lucia
2 jaren geleden

oh wat naar zeg , mijn vader is ook best vaak boos en dat soort dingen en ik heb hem ook neit gesproken de hele zomer ik snap je gevoel helemaal super vervelend. zou je graag willen dat hij je belt? of contact

Danick
2 jaren geleden
Reply to  lucia

Hoi Lucia,
Wat vervelend dat jij dit ook had. Ik zou inderdaad wel graag willen dat mijn vader mij belt.
Groetjes Danick.