Shirley (17) in

Bang voor mijn dieren

Hoi! Dus ehm dit is best nieuw voor mij.. maar toch wou ik even mijn hart luchten hier. Mijn ouders gaan scheiden en zijn midden in het proces, Mijn vader heeft een ernstige spierziekte (MS) en mijn moeder heeft hem de hele tijd verzorgd totdat die uit huis ging naar een verpleeg te huis. Nou gaat mijn moeder ook minder verdienen en ben ik bang dat ik zometeen al mijn dieren moet verkopen.. en of ons huis moet verlaten. Ze is al bezig met minder uitgeven aan dingen wat we hard nodig hebben.. Ik verdien zelf nog geen geld aangezien ik nog op school zit en een supermarkt baantje niks voor mij is. Als ik van school af ga kan ik aan het werk waar ik nu stage loop (in een bejaardentehuis) dus ongv. rondt einde zomer verdien ik mijn eigen geld, dus helaas kan ik nu nog niks zelf betalen.. zoals voer voor mijn diertjes. Ik ben heel erg bang dat ik hun weg moet doen.. ze zijn eigenlijk de enige reden dat ik nog altijd elke dag blij ben en buiten kom.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robbert
1 maand geleden

Dag Shirley, Goed dat je ons hebt gevonden en voel je welkom om al je vragen te stellen hier. Je schrijft dat jij je zorgen maakt over jouw huisdieren en dat de scheiding van jouw ouders daar impact op heeft. Ik kan mij goed begrijpen hoe jij je voelt, want tijdens de scheiding van mijn ouders hadden wij ook een hond. Ik was ook nerveus dat wij de hond moesten wegdoen, want mijn moeder had niet een heel hoog inkomen. Destijds hebben wij met elkaar gesproken over deze situatie en toen had zij gezegd dat ze er alles aan ging… Lees verder »

ae412625-53a3-4177-bd6e-4a782bdad4ce.JPG
IMG_7352.jpg
Nicolien
1 maand geleden

Hey Shirley, Wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier even je hart lucht! Het lijkt me heftig dat je vader MS heeft, hoe is dat voor jou? Zie jij hem nog vaak in het verpleegtehuis? Wat leuk dat je meerdere dieren hebt en dat ze je blij maken! Ik kan me ook heel goed voorstellen dat je dieren belangrijk voor je zijn. Mijn poes was (en is) ook heel belangrijk voor mij. Toen mijn ouders gingen scheiden moest mijn moeder het ook met veel minder geld doen en zouden we misschien naar een flat moeten verhuizen (vanuit… Lees verder »