MIrthe (12 jaar) in

Bang voor mama

ik heb het lastig dat mijn ouders gaan scheiden want mama was kontenu boos op papa en papa is nu weg en mama reageert haar boosheid nu op mij af wat kan ik doen.

ik ben soms heel bang voor mama ik durf het niet tegen haar te zeggen ik wil niet bang zijn voor mama wat kan ik doen help me alsjeblieft.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
1 maand geleden

hey Mlrthe, als je nog contact met papa hebt zou je het er natuurlijk met hem over kunnen hebben of bij hem wonen?! Je familie staat ook vast voor je klaar misschien dat jij iemand uit je familie of van je vrienden heel goed vertrouwd en het met iemand over kan hebben! Als je echt professioneel hulp nodig wil hebben bij het vertellen tegen mama kan je samen of misschien zelfs alleen ook naar de huisarts gaan. Of als je dat al hebt een buddy met je buddy over hebben en vragen hoe je het het beste kan zeggen! Ik… Lees verder »

Kevin
1 maand geleden

Hoi dappere Mirthe, Tjonge, wat vervelend om te lezen zeg!! Hoe gaat het met jou? Het is natuurlijk niet goed dat jij je thuis niet altijd veilig voelt en dat de boosheid op jou wordt afgereageerd. Thuis moet een fijne en veilige plek zijn. Het is dus heel goed en dapper van jou dat je een berichtje hebt geplaatst op ons Forum. Dankjewel daarvoor! Kun je vertellen wat er thuis gebeurd als mama boos wordt? En wat jou zo bang maakt voor mama? Het zou goed zijn als er ook mensen uit jouw omgeving (bijvoorbeeld papa, iemand uit je familie… Lees verder »