Sam (12 jaar) in

Bang om thuis te komen

hallo. ik ben Sam. door heel veel problemen met mijn moeder wil ik graag bij mijn vader wonen en daar zijn we al een tijd mee bezig. alleen nu is het een hel thuis😭 ik ben altijd bang om thuis te komen, ik heb het gevoel dat ik nooit iets goed doe en daarnaast heb ik ook nog een ernstige ziekte. ik durf nooit iets te vragen aan mijn moeder wat moet ik nou met mn leven😭

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AnoniemSelenaCharlotteSophie Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anoniem

Ik heb een beetje het zelfde maar ik ben niet bang om thuis te komen praat erover dan voel je je al beter

Selena

Lieve Sam, Wat ontzettend dapper van jou dat jij je vraag hier durft te stellen! Ik lees dat je op dit moment in een enorm vervelende situatie zit thuis. Je zegt dat je liever bij je vader gaat wonen en op dit moment het niet fijn hebt thuis. Toen ik zelf ongeveer 13 jaar oud was besloot ik ook om bij de ene ouder uit huis te gaan en bij de ander te gaan wonen. In dit geval ging ik weg bij mijn vader en wilde ik het liefste bij mijn moeder gaan wonen. Dit is natuurlijk een lastig besluit,… Lees verder »

Charlotte

Lieve Sam, Wat vervelend dat je je zo voelt. Maar wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en je verhaal durft te delen! Ik kan me voorstellen dat je het bij de ene ouder fijner vind dan bij de ander. Vroeger vond ik het ook altijd een beetje eng om het weekend bij m’n vader te komen. Ik heb hier zelf eigenlijk nooit iets mee gedaan toen en voelde mij vooral erg ellendig. Ik denk van je verhaal te begrijpen dat je moeder weet dat je bij je vader wil gaan wonen? Maar ze is het er niet mee… Lees verder »

Sophie

Hey Sam,

Wat vervelend voor je!
Ik probeer altijd als ik problemen heb naar muziek te luisteren, het liefst met oortjes.
Dus misschien kan jij dat ook wel proberen .

Groetjes, Sophie