Merel (9) in

Bang om naar vader te gaan

Mijn stiefmoeder heeft mij geslagen met een tas
Ik heb dat tegen mijn moeder gezegd en nu ben ik bang om naar mijn vader te gaan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
2 jaren geleden

Hoi merel, ik begrijp dat je het moeilijk vind om het tegen je vader te zeggen, maar als je het niet tegen je vader zegt blijf je er mee zitten.

liefs, Eva

Carmen
Carmen
2 jaren geleden

Hi Lieve merel, Wat goed van je dat je hebt durven te schrijven op het forum. Super knap dat je je verhaal wilt delen. Je schrijft dat je stiefmoeder je heeft geslagen met een tas en dat je niet meer naar je vader durft te gaan. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit je bang heeft gemaakt. Je geeft aan het wel tegen je moeder te hebben verteld. Hoe vond je het om dit te vertellen? En heeft je moeder je al kunnen helpen? Ik kan me voorstellen dat je het lastig vind om tegen je vader te vertellen… Lees verder »

Nicolien
2 jaren geleden

Hoi Merel, Wat goed dat je dit op het Forum schrijft en dat je het aan je moeder hebt verteld! Wat naar dat je stiefmoeder je heeft geslagen met een tas. Doet ze dat soort dingen vaker? Ik ben zelf nooit geslagen door mijn stiefmoeder, ik heb vroeger wel ruzies met haar gehad. Ik vond het soms na een ruzie ook lastig om weer naar mijn vader te gaan. Ik besprak dat dan meestal eerst met mijn vader (bijvoorbeeld door hem te bellen), zodat ik het even rustig 1 op 1 met hem kon bespreken. Hij had het er dan… Lees verder »

Floor
2 jaren geleden

Lieve Merel, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je stiefmoeder je geslagen heeft met een tas. Dat lijkt me niet fijn zeg! Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar nu willen ik jou alvast een aantal websites geven waar je misschien in de tussentijd iets aan hebt:  https://www.zorgenomeenkind.nl/blue/ https://www.kindertelefoon.nl/ Dikke knuffel en liefs, Floor… Lees verder »