Larissa (12 jaar) in

Bang dat het weer gaat gebeuren

Paar weken geleden had me broertje iets gedaan waarvan me vader boos werd.Me broertje is 5 jaar en me vader begon tegen hem te schreeuwen.Toen hij beneden kwam zei hij dat ik me broer me broertje en me zusje k*tkinderen zijn en dat hij ons haat.Toen bleek het dat die vriendin van me vader me broertje tegen de muur heeft geduwd.Me broertje mag niet meer naar me vader komen.Me zusje die durft niet meer.Me broer wilt niet meer.Ik wil eigenlijk ook niet maar ik wil ook niet bij me moeder.1 week geleden was ik daar zo depressief over dat ik besloot om zm probeerde te plegen maar het was niet gelukt…Ik ben bang dat het weer gaat gebeuren…Kan alsjeblieft iemand me helpen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnneMisha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Anne

Hé lieve Larissa, Hè … wat een rotsituatie zeg! Ouders horen dat soort dingen niet te zeggen en ik kan me heel goed voorstellen dat dat pijn doet als je vader zulke gemene dingen zegt. Je mag best tegen hem zeggen hoe je je daardoor voelt en hoe vervelend dat voor je is. Uit je verhaal lees ik dat je eigenlijk niet zo goed meer weet waar je terecht moet en bij wie je wil zijn: bij je vader is het niet fijn en je broers en zusje komen daar niet meer, omdat ze het eng vinden, maar je wil… Lees verder »

Misha
Misha

Lieve Larissa, Wat lijkt het me een vervelende situatie waar je je nu in bevind! Als eerste wil ik met je delen dat ik het heel moedig van je vind dat je jouw vraag hier durft te stellen. Ik kan me voorstellen dat je geschrokken bent en de situatie je heel erg bezig houd. Heb je er al eens met iemand over gepraat? Je schrijft dat je ook niet bij je moeder wilt zijn, heb je misschien een ander lief familielid, buurvrouw of lerares waar je hier over kan praten? Het lijkt me een zware last die alleen te zwaar… Lees verder »