K. (10 jaar) in

Bang

Hoi,
mijn vader en moeder zijn nu al 7 jaar gescheiden, mijn vader woont bij de tante van zijn moeder. Hij heeft geen werk, ik ben dus bang als tante van mijn oma overlijd of heel erg ziek wordt, dat mijn vader werkloos wordt kan iemand helpen.
groetjes K.

P.S. ik heb al een buddy

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VivianAmélieK. Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Vivian

Lieve K., Fijn dat je jouw vraag op het forum komt stellen. Het is wel een moeilijke situatie zeg! Ik herken me er wel in. Toen ik klein was waren mijn moeder en ik een tijdje dakloos, toen sliepen we bij vrienden of familie. Uiteindelijk kregen we een huurhuis en later kon mijn moeder zelfs een eigen huis kopen! Toen is mijn moeder haar baan kwijt geraakt en vond ik dat wel heel eng, want wat als we het huis niet meer konden betalen. Gelukkig kreeg mijn moeder weer een nieuwe baan! Dit leek best lang te duren, maar eigenlijk… Lees verder »

Amélie
Amélie

Beste K., Wat goed dat je hierheen komt met je vraag. Heel fijn ook dat je al een Buddy hebt, heb je het er al over gehad met je Buddy? Ik snap heel goed dat je je hier zorgen om maakt. Toen mijn ouders gingen scheiden was mijn moeder ook een hele tijd werkeloos en we moesten heel zuinig leven om rond te komen, dat was niet fijn. Ik was ook bang dat mama na een tijdje ons huis niet meer kon betalen. Gelukkig is dat nooit gebeurd en heeft ze nu wel weer een baan, maar ik snap dus… Lees verder »

K.
K.

*dakloos*