Isa (12) in

Band met vader is slecht

Mijn band met mijn vader is ontzettend slecht en dat is altijd al zo geweest, ook heeft mijn vader met iemand uit het buitenland en is hij zelf ook zeker 90% van het jaar in het buitenland. Nu gaat mijn vader met die vrouw trouwen wat ik zelf heel lastig vind omdat ik haar nog maar 1,5 jaar ken. Ook nadat mijn ouders gescheiden waren had mijn vader al vrij vroeg iets met die vrouw.
Ik voel me daar niet meer fijn in het huis en wil graag weg. Maar ik ben bang hoe ik dit kan vertellen aan mijn vader ( mijn moeder weet dit al)en de eventuele gevolgen. Kan iemand helpen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robbert
1 maand geleden

Beste Isa, Goed dat jij je vraag hier stelt en hopelijk heb je naast het antwoord van Gwenn en Michelle ook nog wat aan mijn tips hebt. Ik heb zelf ook een erg slechte band met mijn vader. Jouw verhaal komt grotendeels overeen met wat ik heb meegemaakt. De band tussen mijn vader en mij is ook door de scheiding kapot gegaan. Hij is ook vreemd gegaan en nadat hij weg is gegaan uit ons huis, ging hij al vrij snel samenwonen en kreeg hij ook nog een kind met haar. Hij ging wonen aan de andere kant van het… Lees verder »

Gwenn
1 maand geleden

Hoi Isa! Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en hier je vraagt stelt! Ik lees in jouw verhaal dat je geen goede band hebt met je vader. Dit is iets wat ik herken, na de scheiding van mijn ouders verslechterde de band met mijn vader, waarbij wij veel ruzie hadden en ik hem veel minder zag. Dit maakte mij altijd erg verdrietig, omdat ik graag een goede band met hem had willen hebben. Ook had hij vrij snel na de scheiding een nieuwe relatie. Je vertelt dat je je niet meer prettig voelt bij hem… Lees verder »

Michelle
1 maand geleden

Lieve Isa, Wat dapper dat je jouw verhaal hier hebt durven plaatsen! Ik moet zeggen dat ik bijna schrok van hoe erg onze verhalen overeen komen. Er is tussen mij en mijn vader ook altijd een hele slechte band geweest, ook hij had vrij snel nadat mijn ouders verteld hebben te gaan scheiden een nieuwe vriendin en zij is ook buitenlands. Enige verschil is dat zij wel gewoon in Nederland was en mijn vader dus niet zo veel weg was. Mijn vader is ook vrij snel met haar getrouwd, lastig is dat hè! Kun je het wel een beetje met… Lees verder »

Isa
Isa
1 maand geleden
Reply to  Michelle

Super bedankt dat je hier op reageert, hoe vaak ik nu bij mijn vader ben, dat is lastig in te schatten omdat mijn vader (zonder Corona) 6 weken per keer ongeveer in het buitenland is, en dan 2 tot 4 weken thuis dus dat zou ongeveer 1 tot 2 weken in die volschiet periode zijn. Ook kan ik heb wel goed met haar vidnen maar vind ik het gewoon heel lastig omdat het niet mijn eigen moeder is, haar ongeveer pas 1.5 jaar ken enzovoort. En over dat mijn vader veel weg is en hoe dat voor mij is: het… Lees verder »

Michelle
1 maand geleden
Reply to  Isa

Wat fijn dat je een berichtje terug hebt geschreven, dankjewel daarvoor! Ik heb je berichtje helaas niet eerder gezien, vandaar de late reactie sorry. Ik kan me voorstellen dat het een lastige situatie is, maar ik ben blij om te horen dat je het wel goed met haar kan vinden. Ze zal de plek van je eigen moeder natuurlijk nooit innemen en dat hoeft ook niet. Misschien dat je als je haar wat langer kent, dat het ook wat makkelijker wordt voor je om het een plekje te geven dat je vader met haar samen is. Het kan ook dat… Lees verder »