Nora (15 jaar) in

Appen met vriendin

Heey,
Ik appte met me vaders vriendin want ze stuurde een foto door van hoe mijn nieuwe kamer werd. En toen was ik bij mijn moeder, mijn moeder werd helemaal boos omdat ze dacht dat me vaders vriendin me gebruikte ofzo..? Het sloeg echt nergens op maar ze vind dus dat ik niet met haar contact mag hebben ofzo als we bij haar zijn.. Ik ben superboos maar dat laat ik niet echt merken want amders gaat ze me niet meer bij vriendinnen afzetten enzo en dat moet ik heel ver fietsen maar dit slaat toch nergens op?! Ik ben echt boos ze bedoelt het toch niet zo !!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Hey Nora,

Het is leuk om te horen dat je kan opschieten met de vriendin van je vader. Wel heel jammer dat je moeder dat niet zo leuk vindt. Ik kan me heel goed voorstellen dat je boos bent op de manier waarop je moeder reageerde.
Het beste is om met je moeder te praten waarom ze vindt dat je niet met je vader’s vriendin mag praten. Daarbij is het belangrijk dat je rustig blijft en dat jij en je moeder echt naar elkaar luisteren. Hopelijk komen jullie zo een eind!

Veel succes en groetjes,

Bob

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Nora, Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar boos om bent! Als je vaders vriendin een foto stuurt van hoe je kamer er uit gaat zien, dan is dat alleen maar lief bedoelt. Juist fijn dat ze jou daarin wil betrekken. En het zou fijn zijn als je moeder ook zou zien dat het juist heel fijn is dat je vaders vriendin haar best doet om leuk contact te hebben met jou… Maar blijkbaar heeft je moeder daar moeite mee en zit ze meer met haar eigen verdriet/boosheid dan dat ze in ziet dat het voor jou… Lees verder »