Appen met mama

Heyy ik wil graag wat advies want ik weet echt niet wat ik moet doen,
In de zomervakantie hebben mijn ouders allebei drie weken met mijn broertje en ik. Als ik bij mijn moeder ben mag ik contact hebben met mijn vader maar andersom mag dat niet. Ik vind dit heel rot want ik mag niet appen, bellen enz met mijn moeder. Ik vind het juist fijn als ik contact heb met mijn moeder want mijn hele jeugd ben ik bij haar geweest en bij mijn vader bijna nooit. Ik krijg hele erge heimwee als ik geen contact heb. Ik app mijn vader elke dag en mijn moeder ook maar dan stiekem want ik kan niet zonder een dag contact. Ik vind dit rot en ik wil gewoon met mijn moeder appen zonder dat stiekeme gedoe. Mijn moeder weet dit en zegt dat ik haar niet perse hoef te appen als ik dat niet kan. Alleen als je het wil zegt ze, maar ik wil het juist zo graag. Mijn vader begrijpt me niet en ik heb het al supervaak tegen hem gezegd maar hij word altijd boos wat moet ik nu doen?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GuusRobinEsméeAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Advies van jongeren
Anne

Hallo Linde, Wat vervelend dat jou vader hier geen begrip voor heeft. Misschien zou je nog eens kunnen uitleggen wat je denkt en een compromis met hem afspreken. Dat je bijvoorbeeld als je bij hem bent wel 1 of 2 keer per dag even met je moeder gaat appen. Dan heeft hij het gevoel dat hij bijna alle aandacht v an jou heeft en heb jij toch even contact met je moeder. Ik heb deze situatie zelf niet meegemaakt, ik vind het wel stom voor je. Als je vader tijdens dat gesprek echt niet luistert zou je hem ook een… Lees verder »

Leeftijd
22
Esmée
Advies van jongeren
Esmée

Hoi Linde, Wat fijn dat je je vraag hier durft te stellen. Ik snap heel goed hoe jij je voelt. Ik ken het gevoel van één ouder moeten missen heel goed. Heb je al geprobeerd hier met je vader over te praten? Misschien kan je hem uit leggen dat je het moeilijk vind en graag contact met je moeder wilt. Vertel hem dat je het oneerlijk vind dat je haar niet mag appen terwijl je wel altijd met hem appt. Ik hoop dat hij er begrip voor heeft. Heb je dit al aan iemand verteld? Misschien is het fijn voor… Lees verder »

Leeftijd
15
Robin
Advies van jongeren
Robin

Hoi Linde, Dat klinkt absoluut niet fijn. Ik heb dit ook gehad, en ben toen samen met mijn vader eens er voor gaan zitten. Ik heb hem toen gevraagd of hij t fijn vond als ik hem iets liet weten als ik bij mama was, en dit vond hij zeker fijn. Toen hwb ik hem verteld dat mama eat ook vond, maar ik nog het meest!! Ook heb ik gezegd dat het niet makkelijk is als je dan moet kiezen voor een ouder tijdens die 3 weken, omdat je ook de ander heel erg mist. Je zou eens kunnen proberen… Lees verder »

Leeftijd
20
Guus
Advies van jongeren
Guus

Knap dat je het durft te vertellen. Ik zit ook in het zelfde verhaal.
Bij mij is het precies het zelfde.
Natuurlijk is het een stom gevoel,Als je ouders zijn gescheiden.
het is goed om er over te praten, en ook op internet blijft het moeilijk.

Leeftijd
8