Tess (12) in

Andere relatie

Ik vind het moeilijk dat mijn ouders misschien een andere relatie krijgen, heeft iemand nog tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gwyneth
1 jaar geleden

Hi Tess! Wat goed van je dat je terecht bent gekomen bij Villa Pinedo met je vraag. Ik herken wat je zegt, ik vond het idee dat mijn moeder een andere relatie kreeg ook erg lastig. Toen ze eenmaal een nieuwe vriend kreeg, heb ik hier dan ook lang aan moeten wennen. Als tip geef ik je mee dat het helemaal oké is dat je dit lastig vindt en dat je hier aan zult moeten wennen. Het is ook niet niks, zulke veranderingen hebben namelijk ook veel impact op jouw leven. Helpt het misschien als je je vraag deelt met… Lees verder »

Nadine
Nadine
1 jaar geleden

hee Tess! goede vraag, kan me echt heel goed voorstellen dat je het lastig vindt dat je ouders misschien een nieuwe relatie krijgen! Sterker nog, mijn ouders zijn al een tijdje uit elkaar en ik vind het nog steeds soms lastig dat ze een andere relatie hebben. mijn tip is vooral: geef het tijd! Het is niet gek als je het wennen vindt, en bij mij merkte ik dat het steeds beter ging omdat je eraan gewend raakt, net zoals bij andere veranderingen. ook een tip is om gewoon aan te geven aan je vader, moeder of de nieuwe vriend/vriendin… Lees verder »

Dune
1 jaar geleden

Hi Tess, Ik snap dat je dat moeilijk vindt. Dat is ook lastig, ik vond dat ook heel moeilijk. Mijn vader en mijn moeder hadden beide al snel weer een nieuwe relatie nadat ze gescheiden waren. Ik kan je als tip geven dat je goed moet voelen waar jij aan toe bent, en ook laten weten aan je ouders hoe je je voelt. Als je er klaar voor bent om ze te ontmoeten, kan het echt heel gezellig zijn! En ik vond het ook wel fijn om mijn ouders weer zo gelukkig te zien met iemand anders. Op sommige momenten… Lees verder »

Mijs
1 jaar geleden

Hai Tess, Ik snap dat jij het moeilijk vind als je denkt aan het idee dat jou ouders ooit allebei andere partners gaan krijgen. Dat is ook lastig. Vaak kost het tijd om daar aan te wennen en het te accepteren. Ik moest ook wel wennen aan het zien van mijn ouders met andere mensen dan elkaar. Wat vind je precies moeilijk denk je? Ik zou je gevoelens, gedachtes en misschien wel vragen hierover met je ouders delen. Als je dat fijn vind. Ik heb dat zelf ook gedaan met mijn ouders en dat hielp mij wel. Dan kunnen zij… Lees verder »