Gwen (11) in

Ander huis

Hoe is het om in een ander huis te wonen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
2 jaren geleden

Hi Gwen! Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en dat je hier je vraag durft te stellen! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik in groep 4 zat en vlak daarna ben ik samen met mijn moeder en zusje ook verhuist naar een ander huis. Dit was heel erg raar voor ons allemaal, want voorheen waren m’n zusje en ik nog nooit verhuist! Uiteindelijk is mijn vader toen in ons oude huis komen wonen, dus ik bleef er nog wel komen, wat wel heel fijn was. Mijn moeder bleef ook gewoon in hetzelfde dorp als mijn vader wonen, waardoor… Lees verder »

Eva
Eva
2 jaren geleden

Hoi Gwen, goed dat je deze vraag stelt. Het is eigenlijk het zelfde als verhuizen alleen dan naar twee huizen. Ik zelf heb er niet zo veel van mee gemaakt omdat, ik toen naar opa en oma moest.

Liefs, Eva

Nicolien
2 jaren geleden

Lieve Gwen, Goed dat je deze vraag op het Forum hebt gesteld, hier zullen veel kinderen van gescheiden ouders mee te maken krijgen. Toen mijn ouders gingen scheiden, bleef mijn moeder wonen in het huis waar wij al woonden en mijn vader verhuisde naar een flat in de buurt. Na een tijdje in de flat gewoond te hebben, ging hij samenwonen met zijn nieuwe vriendin (en haar kinderen) in een andere plaats. Ik vond het in het begin lastig om in hun huis te zijn, omdat het voelde als het huis van mijn stiefmoeder en stiefbroers en -zus, en dat… Lees verder »

Jesse
2 jaren geleden

Hoi Gwen! Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 was en ik ben ongeveer een jaar later met mijn moeder en zusje verhuisd naar een andere woning. In het begin voelt het een beetje gek. Het lijkt alsof je bij iemand gaat logeren, maar niet meer weg gaat. Al je eigen spullen heb je wel, maar staan op een andere en nieuwe plek. Het went natuurlijk allemaal vanzelf en als je in de slaapkamer allemaal dingen zet of misschien zelfs ophangt die je eerder ook al in je kamer had, voelt het… Lees verder »

Sangita
2 jaren geleden

Hey Gwen, Welkom op het forum van Villa Pinedo! Ik kan mij heel goed voorstellen dat jij je afvraagt hoe het is om in een ander huis te wonen. Zijn jouw ouders ook gescheiden? Toen mijn ouders gingen scheiden zouden we eerst in ons huis blijven wonen. Ik had toen meer dan 10 jaar in dat huis gewoond dus ik vond het fijn dat we daar bleven. Uiteindelijk hebben mijn ouders besloten het huis toch te verkopen. Ik vond het best wel spannend om ineens te moeten verhuizen. Het was in het begin best wel wennen maar gelukkig kon ik… Lees verder »

Lisa
Lisa
2 jaren geleden

hoi Gwen ik ben zelf al twee keer verhuisd dus ik snap het wel in het begin is het altijd even wennen maar ik kreeg snel nieuwe vriendinnen het went vanzelf wel liefs Lisa