Carice (11 jaar) in

Alles heel erg lastig

mijn ouders zijn op m’n zevende gescheiden . ik vindt het nu nog steeds ontzettend erg en heb er veel last van. mijn moeder heeft een nieuwe vriend , dat vindt ik niet leuk. ik denk dat m’n moeder niet meer van me houdt als ze met hem is . mijn vader is alleen en ik ben bang dat hij zich eenzaam voelt, of niet gelukkig is. ik kan het nog steeds niet geloven en elke keer als ik weer denk of hoor dat ze het echt niet nog een keer kunnen proberen wordt ik heel erg verdrietig. ik wou dat dit nooit was gebeurt! ik heb er ook veel last van als ik bij een familie ben die nog wel een compleet gezin is , dan denk ik : was dat ook maar bij mij zo. eigelijk vindt ik alles heel erg lastig en het lukt me gewoon niet om het te accepteren . heeft iemand tips voor me? want ik wil niet aaltijd verdrietig zijn. alvast thnx voor je hulp.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag Carice, Bedankt voor het delen van je verhaal. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het nog steeds erg vindt dat je ouders zijn gescheiden. Helaas hebben de kinderen meestal niet heel veel controle over de scheiding van hun ouders en dat laat ons machteloos voelen. Dat lees ik ook op uit je verhaal als ik even met je woorden mag spelen. Je wilt dat ze weer bij elkaar komen, maar elke keer hoor/denk je dat het niet gaat lukken. Dat zou mij ook verdrietig maken als ik daar steeds aan zou denken. Ik geloof zelf niet dat… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi carice, Ik snap dat je nog verdietig bent dat je ouders gescheiden zijn. Het is ook moeilijk en het heeft denk ik tijd nodig. Tijd om alles te accepteren en een plekje te geven. de momenten dat je bij gezinnen komt waarvan ouders nog bij elkaar zijn zullen er altijd blijven. ook dat heeft tijd nodig, daar wen je aan. Dat die ouders bij elkaar zijn betekent niet dat het gezin perfect is. Iedereen leeft in een andere situatie en dat jouw ouders gescheiden zijn betekent niet dat dit slecht is. Nu je moeder een nieuwe vriend heeft moet… Lees verder »