Anoniemmmmx (12 jaar) in

Alles gaat fout

Heeyy, sinds mijn ouders gaan scheiden gaat zowat alles fout, ( mijn beste vriendin ligt in het ziekenhuis- de ander heeft misschien kanker en is best ziek ) zo kan ik nog met alles doorgaan… ook heb ik een vriendin die d’r aan denkt zelfmoord te plegen… het doet me vreselijk veel pijn als ze dat zegt.. ik weet wel dat ze heel ongelukkig is enzo maar wat moet ik zonder haar? De laatste tijd val ik ook opeens flauw uit het niets.. en heb nergens meer zin in.. niet eens in afspreken met vrienden of vriendinnen… kijk ik vind ze hartstikke aardig en ze zijn super lief voor me.. maar de laatste tijd begin ik een beetje in m’n kamer in het donker niks te doen… soms val ik ook bijna in slaap tijdens m’n les.. ik slaap gewoon goed en veel maar ik ben gewoon super moe.. en heb geen idee wat ik heb of waarom ik zo doe.. iemand die zoiets herkent?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
13 dagen geleden

hey,ik vind het heel erg wat er allemaal aan het gebeuren is ik wensje echt te helpen maar ik weet niet hoe als je wil praten dan kan dat

Quinty
22 dagen geleden

Hee lieve Anoniemmmmx,  Wat een heftig verhaal! Je moet echt met een hoop dingen dealen op dit moment en dat is niet niks. Ik kan me voorstellen dat dit een hoop met je doet en ik hoop dat ik je een beetje kan helpen hierin.  Ik herken zeker wat je zegt. Mijn ouders zijn al een tijd gescheiden, maar rond mijn pubertijd kreeg ik er veel last van. Rond die tijd ging bij mij ook alles fout, mijn opa (waar ik een hele goede band mee had) kreeg dementie, mijn oma kreeg borstkanker, mijn moeder stortte in, mijn stiefvader verloor… Lees verder »

Kevin
24 dagen geleden

Hey lieve Anoniem, Wat ontzettend fijn en dapper dat jij jouw verhaal met ons durft te delen. Het is belangrijk om te praten als je je in een situatie bevindt zoals jij en ik ben dan ook erg blij dat je dat bij ons wilt doen. Dankjewel daarvoor! Vervelend om te horen dat het momenteel aan alle kanten moeilijk lijkt te gaan. Je ouders zijn uit elkaar, je vriendinnen hebben hun eigen moeilijke situaties en als resultaat daarvan, voel jij je heel erg slecht. Wat ontzettend naar 🙁 Zijn er mensen in jouw omgeving die hiervan weten? En die jou… Lees verder »