Anoniempje (12 jaar) in

Alleen met mijn stiefmoeder

hoi ik heb gescheiden ouders al heel lang en heb ook 2 stiefouders
ik heb afgelopen week toets week gehad ( ik zit in de eerste ) maar in het weekend was mijn vader een dagje weg en was ik alleen met mijn stiefmoeder en broertje dit verliep alleen niet heel fijn ik moest van mijn stiefmoeder blijven leren tot alles perfect in mijn hoofd zat ik heb uiteindelijk 10 uur geleerd en ondertussen niks gegeten dit was heel vervelend heeft mis iemand tips voor mij

groetjes anoniempje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
1 jaar geleden

Ik weet nog dat mijn stiefmoeder zich ook een keer met mij ging bemoeien en dat ik dat écht niet leuk vond! Toen ik 15 was had ik eindelijk de moed verzameld om het tegen mijn vader te zeggen. Dat had heel erg geholpen, want hij had begrip voor mij en ging het bespreken met haar. Maar ik snap ook dat dat best spannend kan zijn en het niet in alle gevallen kan. 10 uur lang leren en niks eten is in ieder geval niet de bedoeling inderdaad. Daar mag je best wat van zeggen, hoor! Weet je dat je… Lees verder »

Romy
1 jaar geleden

Hey Anoniempje, Wat goed dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Zo te lezen was het niet zo’n fijn weekend met je stiefmoeder. 🙁 Het lijkt me best lastig als ik van mijn stiefmoeder moest blijven leren tot alles perfect in mijn hoofd zit. Tien uur leren zonder te eten is niet helemaal de bedoeling… 🙂 Hoe gaat het sinds toen? En als ik je berichtje lees, ben ik benieuwd of je vader weet van hoe die dag is gegaan? Ik heb zelf niet echt een ervaring zoals die van jou, maar ik als ik je een tip… Lees verder »