kimberley (10 jaar) in

Alleen maar pijn

mijn ouders zijn gescheiden en ze doen elkaar alleen maar meer pijn. maar dat is voor mij en mijn broertje heel moeilijk. wat kan ik daar aan doen?

groetjes Kimberley

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Regien
Regien
9 jaren geleden

Beste Kimberley, Dit is heel lastig voor jullie, maar jullie kunnen je ouders hier niet bij helpen, hoe aardig en lief je ook zal zijn voor hun. Het blijft een keuze van hun en niet van jullie. Zij mogen jou en je broertje hier ook niet in betrekken. Hun narigheid hoort nog niet in de verste verte bij jullie in de buurt te komen. En dat zal soms moeilijk zijn, want het blijven wel je liefhebbende ouders, levenslang. heel veel sterkte en wijsheid voor jou en je broertje. Jullie zullen elkaar nog hard nodig hebben voor nu en in de… Lees verder »

anoniempje.
anoniempje.
10 jaren geleden

hoi kimberly,

ik denk dat je het best eens een goed gesprek met je ouders kunt voeren.
als je dit misschien niet durft omdat je bang bent dat ze dan meer ruzie krijgen kun je misschien ook een betrouwbare leraar op school vragen om met ze te gaan praten.
heel veel sterkte.

Groetjes Anoniempje.

Lotte
Lotte
10 jaren geleden

Hoi Kimberbley, Wat naar dat je ouders elkaar alleen maar meer pijn doen. Ik begrijp heel goed dat dit niet makkelijk is voor jou en je broertje. Toen mijn ouders gingen scheiden voelde ik me altijd heel machteloos, want ook zij waren heel naar en gemeen naar elkaar toe. Maar wat je wel kan doen is vertellen aan je ouders dat jij het moeilijk hebt met hoe ze met elkaar omgaan. Wat je ook zou kunnen doen, als je dat wilt, is de open brief van Villa Pinedo aan hun laten lezen. Misschien begrijpen ze dan hoe vervelend hun gedrag… Lees verder »