Anoniem (14 jaar) in

Alcohol en drugs?

Hoii,,
Ik heb een raar probleempje..
Mijn ouders zijn gescheiden. Ik ben 1 week bij mama en 1 week bij papa. Ik ben erachter gekomen dat mijn moeder alcohol problemen heeft, en waarschijnlijk ook drugs problemen..
Je hoort vaak verhalen, dat kinderen met die problemen vaak zelf eten moeten koken voor zichzelf zorgen enz..
Maar dat heb ik dus echt niet! *Gelukkig*
Hoe komt dat?
Ik ben in de war.. Zit mijn mama dan wel echt met alcohol/drugs problemen?
Groetjes,
Anoniem.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
5 jaren geleden

Hi Anoniem! Dankjewel voor je berichtje op ons forum 🙂 Wat rot voor je dat je in de war bent over de vraag of jouw moeder alcohol problemen heeft of niet.. Ik kan mezelf voorstellen dat je je zo voelt. Heb je al aan je mama zelf gevraagd of er iets met haar aan de hand is? Dan kan je misschien zelf wel zien of inschatten of zij de waarheid spreekt of niet. Ik vind het wel heel fijn om te horen dat ze goed voor jou zorgt! Dit komt omdat ze denk ik heel veel van jou houdt en… Lees verder »

Dara
Dara
5 jaren geleden

Hallo, Dat is inderdaad een beetje raar. Tenminste, ik kan me voorstellen dat het raar voelt. Ik denk dat de grote vraag hier is hoe je er achter bent gekomen dat je moeder alcohol problemen heeft. Iemand anders kan natuurlijk altijd de waarheid wat aangedikt hebben, of simpelweg assumpties gemaakt hebben. En als je spullen vind in het huis hoeft dat ook niet alles te bewijzen. Eigenlijk is de enige die jou de echte waarheid kan vertellen je moeder. Dus ik zou het aan haar vragen. Natuurlijk is het hier ook mogelijk dat je niet het hele antwoord krijgt, maar… Lees verder »