Merlijn (12) in

Afleiding

Welke afleiding kan je gebruiken als je ouders gescheiden zijn ?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Harold
11 maanden geleden

Hey Merlijn, wat top dat je het forum hebt kunnen vinden om je vraag te stellen. Wat ik lees is dat je afleidingen zoekt, dit begrijp ik volledig. Ik had dit ook erg nodig. Voor mij werkte muziek heel erg en nu nog steeds eigenlijk. Misschien lukt dat ook bij jou? Wat ook werkte voor mij was dingen doen die ik leuk vond om te doen zoals spelletjes spelen. Om in slaap te komen deed ik altijd een spelletje met mezelf, ik zei in mn hoofd bijvoorbeeld blauwe aap en dacht aan een blauwe aap. Hierdoor moest ik lachen en… Lees verder »

Nynke
11 maanden geleden

Dag Merlijn!
Klopt het dat je moeite hebt met in slaap komen? Wat stom 🙁 Ik heb daar ook last van soms!

Wat ik altijd probeerde om mezelf af te leiden als ik moest denken aan de scheiding was wat leuks doen. Zoals sporten (ik hou van dansen), tekenen, mijn gedachten opschrijven in een schrift, muziek luisteren, wat bakken. Welke hobby’s of sporten heb jij die jou blij maken?

Liefs, Nynke

Veronique
11 maanden geleden

Hi Merkijn dut had ik ook het ik vond het ook heel vervelend maar probeer vooral aan iets leuks te denken of verzin een eigen droom eiland en doe alsof je daar bent(werkt echt)
En een dikke knuff van veronique

Roos
11 maanden geleden

Hi lieve Merlijn, dankjewel voor het delen van jouw vraag op het forum en wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden! Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 15 jaar oud was en daar was er veel mee bezig in mijn hoofd. Die gevoelens en gedachtes af en toe even parkeren was alleen zo makkelijk nog niet dus ik begrijp je gevoel heel erg goed! Als ik bijvoorbeeld moeite had met in slaap vallen dan probeerde ik vooral aan leuke dingen te denken. Dan dacht ik bijvoorbeeld na over hoe mijn boek zou gaan aflopen of wat de volgende dag… Lees verder »