Zoë (13 jaar) in

Advies voor ouders

Lieve ouders,
Mijn jeugd was ronduit vreselijk. Ik heb vier jaar lang in een enorme vechtscheiding gezeten en nog steeds heb ik er elke dag last van. Dit is iets was ik niemand gun! Probeer duidelijk te zijn en je kinderen erin te betrekken zodat de scheiding bespreekbaar is en niet iets waar ze niet over kunnen praten. Vraag naar hoe ze zich voelen en luister ook echt.. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Alles komt goed.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nadine
Nadine
9 jaren geleden

Dag Zoë,
Wat goed dat je dit deelt. Je helpt daarmee andere kinderen.
Ik werk in de jeugdzorg en zie veel ouders die ruzie maken.
Dat moet gewoon stoppen!

Groetjes,
Nadine

Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste Zoë,
Bedankt voor jouw berichtje op het forum.
Wat een mooi berichtje! Ik vind het erg goed wat je in jouw berichtje beschrijft. Het zijn tips die ouders goed kunnen gebruiken. Vooral het aan je kinderen vragen hoe ze zich voelen is erg belangrijk, ik vind het zelf ook altijd heel erg prettig als kind van gescheiden ouders dat mij gevraagd wordt hoe het nu echt met mij gaat, vooral toen ik jonger was vond ik dat heel prettig.
Groetjes,
Aron

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Zo,

Bedankt voor je bericht hier op het forum! Het zijn hele goede tips: zorg dat de scheiding bespreekbaar is. Waar het op neer komt: communiceer, communiceer, communiceer.

Ik zie ook dat veel ouders dat vergeten en ik hoop dat er ook ouders zijn die deze tip van je meenemen…

Ik vind het vervelend om te horen dat jij zo’n last hebt van de scheiding 🙁 Daarom vind ik het dapper dat je dit deelt met anderen. Als je zelf eens je eigen verhaal kwijt wilt, dan kan dat natuurlijk altijd!

Liefs,
Femke