Noa (10) in

Aandacht

Mijn vaders vriendin komt tijdelijk bij ons wonen met haar kinderen
Het kan 3 weken duren of 6 maanden.
Mijn vader gaat dan alleen maar aandacht aan hun geven
Help me!!

2 reacties

 1. kaylee op 11 februari 2019 om 17:53

  lieve noa, wat fijn dat je bij ons om hulp vraagt. wat vervelend om te lezen dat je er eigenlijk een beetje bang voor bent dat je vader dan geen aandacht meer aan jou besteed. ik kan je positie heel goed begrijpen, op jouw leeftijd heeft mijn vader ook een vriendin gekregen en die trokken al vrij snel bij ons in. dit vond ik ook ontzettend lastig. zelf heb ik hier heel veel over proberen te praten met mijn vader en mijn gevoel aan hem geprobeerd te vertellen. zou jij dit misschien ook kunnen proberen? dat je bijvoorbeeld aangeeft dat je het wel een beetje eng vind dat hun ineens bij jullie komen wonen, en dat je hoopt dat je vader niet minder aandacht aan jou zal geven, maar juist ook rekening houdt met jou? dit heeft mij toen destijds wel heel veel geholpen.

  liefs, kaylee

 2. Evelien op 11 februari 2019 om 00:58

  Lieve Noa,

  Wat goed dat je dit deelt op het forum! Ik kan me voorstellen dat je het misschien spannend vindt dat er nieuwe mensen bij jou komen wonen. Toen mijn vaders vriendin bij ons kwam wonen, vond ik het wel erg spannend! Ik was ook bang dat ik geen aandacht meer zou krijgen. Wat mij toen heeft geholpen is om tegen mijn vader te zeggen dat ik hier bang voor was.
  Zou jij dit ook kunnen doen, denk je? Misschien helpt dat jou en je vader beter begrijpen hoe jullie jezelf voelen bij de nieuwe situatie.

  Ik hoop dat je hier iets aan hebt!

  Veel liefs,
  Evelien

Laat een reactie achter