Duncan (10 jaar) in

Aan welke kant moet ik staan?

Hoi ik ben Duncan(10) mijn ouders zijn uit elkaar en ik heb pas gevonden hoe ik daar mee om moet gaan naar 4jaar. Mijn vader weigerde allementie de betalen dus ging mijn moeder er op in ik heb haar kant van het verhaal gehoord maar ook die van mijn vader maar ik weet niet aan welke kant moet staan wie heeft tips??

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SandraSamanthaSabine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra

Hoihoi Duncan, Bedankt voor jouw berichtje op het forum! Wat fijn om te lezen dat je daar nu een manier voor hebt gevonden, om met de scheiding van je ouders om te gaan. Dat is knap van je! In jouw berichtje lees ik dat je niet zo goed weet aan welke kant je nu moet staan, aan die van je vader of je moeder. Het is wel echt vervelend, gedoe om geld. Zelf heb ik dat tijdens de scheiding van mijn ouders ook wel meegemaakt, er was altijd wel gedoe om geld. Inderdaad zijn er dan vaak twee kanten aan… Lees verder »

Samantha

Hoi lieve Duncan, Goed dat je hier op het forum om advies komt vragen, dapper van je! Vervelend om te lezen dat je zo tussen je ouders in staat en het gevoel hebt dat je moet kiezen. Ik herken je situatie helaas heel erg, dus ik weet hoe vervelend deze situatie voor je is. Een scheiding is sowieso al lastig, en al helemaal als je ouders je dan ook nog eens dit gevoel geven. Maar weet je dat dit soort zaken helemaal niet jouw probleem hoeven te zijn? Jour ouders zijn volwassen, en zij zijn samen verantwoordelijk voor dit soort… Lees verder »

Sabine

Lieve Duncan, Wat knap dat jij aan het uitvinden bent hoe jij met de scheiding om moet gaan. Ik vind dat zelf soms ook gewoon nog erg lastig. En aan welke kant jij moet staan is een moeilijke vraag. Ik denk dat je niet aan een kant hoeft te staan. Hoe jouw ouders alles met geldzaken regelen moeten zij met zijn twee regelen. Jij hoeft daar namelijk helemaal niet verantwoordelijk voor te zijn. Op die manier hoef jij dan ook geen kant te kiezen. Ik ben al veel ouder en ik regel ondertussen veel dingen zelf. Maar als mijn ouders… Lees verder »