Anoniem (8) in

Ik mag niet met mama bellen

Ik vind het moeilijk als ik bij papa ben dat ik niet met mama mag bellen.

Wat kunnen jullie betekenen voor kinderen onder de tien jaar.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liz
Liz
3 jaren geleden

Hoi hoi!!
Als je zelf geen telefoon hebt. Dan kan je misschien een vriendin vragen om zijn/haar telefoon en dan t nummer van je moeder er in zetten! Dus als je met je moeder wil bellen kun je met de vriend afspreken en dan kun je met je moeder bellen!!

Pim
Pim
3 jaren geleden

Vraag je vader of je mag bellen.
Zo niet ga dan je moeder vragen of ze aan je vader wild vragen of je haar mag je Bellen

Romy
3 jaren geleden

Hoi, dank je wel voor je vraag op het Forum. Super goed van je dat je jouw vraag deelt. Wat vervelend dat je het er moeilijk mee hebt dat je mama niet mag bellen als je bij papa bent. Ik kan me dat heel goed voorstellen. Ik had vroeger ook soms iets dat ik bij mijn papa niet mocht, en dat vond ik lastig. Wat mij toen hielp was papa uit te leggen dat ik sommige dingen lastig vond en hoe ik me daarover voelde. Gelukkig begreep hij dat vaak wel goed en dan kwam er een oplossing. Zou jij… Lees verder »

Simone
3 jaren geleden

Lieve Anoniem, weet dat jij altijd hier op het forum jouw vraag mag stellen of gewoon vertellen waar je mee zit. Kinderen die ook gescheiden ouders hebben, net als jij, beantwoorden deze vragen dan of geven een reactie op het verhaal dat je hebt vertelt. Wist je dat er op onze website ook blogs en vlogs te vinden zijn? Deze gaan over allerlei verschillende thema’s rondom de scheiding van je ouders. Als je op de volgende link klikt kom je op de pagina uit waar alle blogs en vlogs staan: https://www.villapinedo.nl/blog/. Ook is er een spreekbeurtpakket over Villa Pinedo beschikbaar… Lees verder »