ilse (14 jaar) in

5 weken

hoi,
mijn ouders zijn al 20 jaar getrouwd, alleen 5 weken geleden werd mijn vader verliefd op een andere vrouw. Mijn ouders hadden toen heel erge ruzie en de dag erna vertelde ze het aan mij en mijn broertje. Later vertelde mijn vader dat hij niet meer verliefd was, maar dat hij behoefte had om alleen te zijn. Hij wou niet meer met ons verder. Mijn moeder heeft alles geprobeerd om hem hier te houden voor ons, ze wou alles doen. Maar afgelopen vrijdag heeft hij gezegt dat hij wou scheiden. En vanaf 1 april is hij dus weg. Ik snap nog steeds niet hoe hij in 5 weken zo kan veranderen, hij lijkt niet meer op de papa die hij daarvoor was. Ik maak me ook zorgen om mijn broertje, hij heeft het er heel moeilijk mee.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ilse
Ilse
10 jaren geleden

Hoi Tessa,
Bedankt voor je reactie 🙂
Ik probeer wel te praten met mijn broertje. Hij is 11 jaar.
Alleen hij is de laatste tijd erg agressief, dus meestal loopt het uit op ruzie en dan is hij de rest van de dag op zijn kamer te vinden en slaat hij tegen alles wat in zijn kamer staat. Vandaar dat ik me een beetje zorgen maak.
Maar heel erg bedankt!
Groetjes, Ilse

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Ilse, Dat lijkt me een hele lastige situatie, als alles zo snel gaat. Of in ieder geval dan voor je gevoel. Misschien is je vader al veel langer verliefd op deze vrouw, maar is het er nooit echt uitgekomen waardoor het nu allemaal zo snel lijkt te gaan. Maar ja, dat maakt het er voor jou en je broertje niet beter op. Ik zelf was 6 jaar toen mijn ouders gingen scheiden, dus ik weet niet echt hoe het voelt voor jou om op deze leeftijd een scheiding mee te maken. Maar het lijkt me heel lastig, zeker als… Lees verder »

Ilse
Ilse
10 jaren geleden

hoi Paul,
dank u wel 🙂
ik doe ook veel dingen met mijn moeder en broertje, en vaak huilen wij ook samen.
ik luister zelf ook veel muziek, ik vind dat zelf erg fijn en het helpt me ook om weer wat positiever te worden.
veel geluk!

Groetjes, Ilse

Paul
Paul
10 jaren geleden

Hoi Ilse,

Ik weet zeker dat jij en mijn dochters een heel leuk leventje krijgen. Jullie (kinderen) zijn heel belangrijk voor zowel mama als papa. Dat zeg ik ook steeds tegen mijn meiden. Wij doen samen leuke dingen en praten veel over allerlei zaken die we leuk vinden: one direction, 5 seconds of summer, … En dan vertel ik over 10CC en Pink Floyd. En soms huilen we samen om ons verdriet een plekje te geven.

Gr.

Paul

Ilse
Ilse
10 jaren geleden

Hallo Paul,
bedankt voor deze reactie.
ik herken het verdriet van uw dochters heel erg en ik
hoop dat jullie alsnog een heel mooi leven krijgen!
Groetjes, Ilse

Paul
Paul
10 jaren geleden

Hoi Ilse, Ik heb veel berichten van kinderen gelezen op deze site. Het doet mij heel veel verdriet dat wij ouders jullie kinderen zoveel pijn doen. Ook jouw verhaal doet mij pijn, omdat ik er het verdriet van mijn dochters in herken. Ik ben Paul. Ik ben 52 jaar. Ik was 16 jaar getrouwd en al 22 jaar samen met mijn bijna ex-vrouw. Ik heb twee dochters van ongeveer jouw leeftijd. Mijn ex-vrouw heeft 6 maanden geleden besloten dat ze wilde scheiden. Voor de vorm heeft ze nog getracht om ons huwelijk te reden. Ze zegt dat er geen andere… Lees verder »