Gelukkige bonusmoeder

Hallo, ik weet niet of ik hier op de goeie plek ben,maar ik wil mijn ervaring heel graag delen met jullie als kinderen en als ouders.
Ik ben namelijk zelf een partner (vrouw) van een gescheiden/uitelkaar partner.Hij heeft zelf 2 prachtige kinderen, 1 jongen (12) en een dochter (7) en ik houd zoveel van hun.Ik ben al 6 jaar bij hun papa en ik ken ze dus al 6jr. van hun levens.Ze groeien gewoon met mij op en proberen ook het zo goed mogelijk voor hun te laten lopen.Gelukkig is de band tussen de ouders altijd goed geweest en de belangen van de kinderen staat bij ons op nr. 1 Het is en blijft ons 1ste prioriteit.Ik kan ook heel goed met de mama opschieten en alles is bespreekbaar.De kinderen zien mij als hun bonusmama.Stiefmama bestaat niet bij ons en de kinderen houden van mij als ook hun mama.Zelfs hun moeder zegt tegen mij,dat ik ook hun mama ben en dat is toch geweldig en grootste compliment die je maar kan krijgen.Ik ben zo blij dat ze in onze levens zijn en dat ik zo een liefdevolle gezin heb.Zij zijn mijn alles en ik hoop als jullie als ouders ook het allerbelangrijkst jullie prachtige kids op nr.1 zetten, want ook al werkt het niet meer als partners, jullie kinderen blijven altijd jullie kinderen en jullie ouders blijven altijd hun ouders .Geef ze alle liefde.Wat heel belangrijk is dat als je een nieuwe partner vind, ook voor de kinderen gaat.Mijn partner zei tegen mij in het begin,als je voor mij gaat,dan ga je ook voor mijn kinderen.Natuurlijk was dat voor mij al vanzelfsprekend ,want ik houd van hem en van zijn kinderen, Onze kinderen.
Dat wil niet zeggen dat het voor mij en de kinderen in het begin makkelijk was, want voor mij en daarom vooral voor de kinderen, was dat ze me mogen en accepteerden en gelukkig was dat zo,maar ook alleen omdat het in goed overleg en begrip naar de kinderen werd gedaan en nog steeds.
Ik hoop zo om mijn ervaring als Bonus ouder, zo te laten weten dat het ook zo kan en eigenlijk zo hoort.

Met vriendelijke groet ☺️

Reacties

2 Reacties op "Gelukkige bonusmoeder"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Misha
Advies van jongeren

Hoi Anoniem,
Wat goed om te horen dat het bij jullie zo fijn verloopt. Dat is inspirerend voor alle ouders!
Heel goed om te lezen dat jullie zo goed communiceren, dit is heel belangrijk voor de kinderen.
Ik vond stiefmoeder ook nooit een leuk woord, ben het er helemaal mee eens dat bonusmama veel liever klinkt!!!

Bedankt voor het delen van je ervaring, blijf zo door gaan!

Liefs,
Misha

Leeftijd
21
Sanne
Advies van jongeren
Lieve miss Anoniem, Allereerst supergoed dat je je ervaring deelt op ons forum! Ik wil je laten weten dat ik er heel blij van wordt om je bericht te lezen. Ikzelf heb ook een hele goede band met de nieuwe vriendin van mijn vader. Op het begin vond ik het ook niet heel makkelijk dat hij een nieuwe vriendin had, maar het is fijn dat zij net als jij heel veel respect heeft voor de kinderen. Ik denk dat het goed is dat jij ook de kinderen zo ziet als je eigen kinderen. Ik ben er ook blij om dat… Lees verder »
Leeftijd
21