Buddy sponsoren

Sponsor een Buddy en steun kinderen met gescheiden ouders

Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders tussen 18 en 26 jaar, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy kunnen kinderen tussen 10 en 23 jaar ervaringen over de scheiding uitwisselen. Via de MyBuddy App vertellen zij de Buddy wat er in hun hoofd en hart omgaat. De Buddy geeft tips en advies.

Lees verder

Het Online-Buddyprogramma is in september 2016 gestart en inmiddels hebben al meer dan 5200 kinderen zich aangemeld voor een Buddy. Het project groeit hard, maandelijks melden zich ongeveer 80 kinderen aan en veel professionals verwijzen kinderen door naar een Buddy. Er is geen wachtlijst, kinderen worden binnen een week gekoppeld aan een Buddy. Het programma ontvangt geen subsidie vanuit de overheid. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met jou het leven van kinderen met gescheiden ouders positief te beïnvloeden. Sinds 2019 bestaat de mogelijkheid om voor €125,- per maand een Buddy te sponsoren die 2 kinderen van gescheiden ouders een luisterend oor biedt. Inklappen

Buddy sponsoren

Deze mensen gingen u voor

Logo_RESOLVE_CYMK

Yvonne van den Berg

Resolve Scheidingsbemiddeling

Vanhilten

Emma Kostense

Van Hilten Advocaten & Mediators

Smeets

Paul de Gier

SmeetGijbels Amsterdam

Uiteen

Fleur Oirbans

Uiteen Advocaten & Mediators Familie- en erfrecht

Logo Winter Beheer BV

Eric Winter

Winter Beheer BV

De boorder schoots logo

Marjoleine de Boorder

De Boorder Schoots Advocaten

Bas Consultancy logo

Peter Arensman

Bas Consultancy

Schermafbeelding 2019-12-16 om 11.35.00

Bastiaan Spies

Praktijk Valida

Meisje (10) over haar buddy:

''Maar nu ben jij een soort van mijn dagboek en het coole van dit dagboek is dat ze terug praat!''

Wat betekent het om Buddy te zijn?

Buddy's vertellen

“Villa Pinedo is niet alleen een opvangnet voor kinderen van gescheiden ouders maar ze staan ook klaar voor de Buddy's die zich als vrijwilliger aanmelden. Als Buddy bij Villa Pinedo heb ik altijd het gevoel gehad dat we het 'samen' deden en dat als het niet goed met mij zou gaan zij er voor mij zouden zijn. Door de trainingen en het vertrouwen wat je krijgt vanuit Villa Pinedo ben ik in positieve zin nog meer gegroeid. Niet alleen als mens maar ook in mijn Buddyschap zag ik dit terug. Het is mooi om met anderen contact te kunnen maken door de ervaringen die je allebei wellicht hebt meegemaakt op gebied van gescheiden ouders. En dat je weet dat Villa Pinedo een veilige plek is om hierover te praten.” - Buddy Daphne (25)

Waar gaat jouw sponsorbedrag naar toe?

Sponsor een Buddy

Voor het maandelijkse sponsorbedrag van €125,- kan één Buddy twee kinderen met gescheiden ouders een luisterend oor bieden. De Buddy krijgt een basis- en verdiepingstraining, 1-op-1 begeleiding en de mogelijkheid tot coaching bij een professionele coach.

Hoe werkt het?

Sponsor een Buddy

Op het aanmeldformulier vul je in hoeveel Buddy's je wilt sponsoren. Je sponsort een Buddy voor minimaal 1 jaar. Maandelijks ontvang je een factuur. Als je later besluit meer Buddy's te sponsoren kun je opnieuw het formulier invullen en het gewenste aantal Buddy's aanvinken.

Buddy Roswitha (26) vertelt:

''Door het Buddyprogramma heb ik geleerd dat mijn negatieve ervaring met de scheiding van mijn ouders niet alleen maar negatief hoeft te zijn, want ik kan er andere kinderen mee helpen door ze een luisterend oor te bieden of advies te geven vanuit mijn eigen situatie.''
Buddy sponsoren

Jouw bijdrage

1 Buddy

€125,- /maand

  • Voor €125,- per maand kun je een Buddy sponsoren die 2 kinderen van gescheiden ouders een luisterend oor biedt.

3 Buddy's

€375,- /maand

  • Voor €375,- per maand kun je 3 Buddy's sponsoren die 6 kinderen van gescheiden ouders een luisterend oor bieden.

5 Buddy's

€625,- /maand

  • Voor €625,- per maand kun je 5 Buddy's sponsoren die 10 kinderen van gescheiden ouders een luisterend oor bieden.