'Aan alle gescheiden ouders'

Bestel het boek met tips en adviezen van deskundigen

'Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.'

Elk jaar krijgen 86.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Soms gaat het goed, vaak ook niet. Dat kan anders. Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo – dé online community voor kinderen met gescheiden ouders – neemt je in dit boek bij de hand.

In Aan alle gescheiden ouders laat Marsha de kinderen zelf aan het woord, in persoonlijke verhalen die iedere ouder zullen raken: wat zij meemaken, voelen en denken. Op een indringende manier openen deze kinderen je de ogen, aangevuld met tips en adviezen van deskundigen en oefeningen waar je meteen iets mee kunt. Zodat jouw kind later kan zeggen: ‘Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.’

DSC_6724

Boek

Aan alle gescheiden ouders

Wil jij het boek 'Aan alle gescheiden ouders' bestellen? Dat kan door op de onderstaande button te drukken. Wanneer je via deze site het boek bestelt, wordt er €1,86 gedoneerd aan onze stichting. Wij willen je dan ook vriendelijk vragen deze link te gebruiken bij het bestellen van het boek. Alvast hartelijk bedankt!

Omslag Pinedo & Vollinga-ogen

eBook

To all separated or divorced parents

De Engelse vertaling van het boek, 'To all separated or divorced parents', is verkrijgbaar als eBook. Klik op de button om dit boek te bestellen voor €14,99.

Schermafbeelding 2019-11-07 om 09.55.15

Luisterboek

Aan alle gescheiden ouders

Het boek is nu ook verkrijgbaar als luisterboek, ingesproken door Dieuwertje Blok. Alle verhalen van kinderen worden verteld door Isa Skolnik en Milan Mastwijk. Te beluisteren via Storytel.

Dit boek is een hartenkreet van kinderen om niet in een vechtscheiding te vallen. Het hele proces van scheiden komt aan bod, maar dan vanuit de positie van het kind en vooral waar het belang van het kind voorop staat.

~ Frans

“Onmisbaar voor gescheiden ouders om te ervaren dat een scheiding helemaal niet meevalt voor kinderen. En verplichte literatuur voor ouders die van plan zijn te gaan scheiden, om ze te leren rekening te houden met dat wat het meest dierbaar is, jullie kinderen.”

~ Els

“Een must voor alle ouders die gaan scheiden, in een scheiding zitten of gescheiden zijn. Ik raad cliënten in mijn praktijk als scheidingsadvocaat en mediator aan dit boek te lezen. Ik krijg van iedereen positieve reacties terug!”

~ Mediator

“Kippenvel bij het lezen van het boek van Marsha Pinedo 'Aan alle gescheiden ouders'. Aan te raden aan alle ouders/betrokkene van/in een scheiding. Ook als het al een tijd geleden is. Erg verhelderend, duidelijk en prachtig geschreven.”

~ Rachel